Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Týždeň ubehol ako voda a 33 šípkarov bolo opäť pripravených zmerať si svoje sily v II. kole 26. sezóny NŠL. Po hektickom prvom kole, kde nás bolo takmer 50, čakal turnajik v pokľudnej atmosfére plný väčších či menších prekvapení a nečakaných výsledkov.

V rýchlom tempe rozdelení do 8 skupín po 4 a 5 sme odohrali základnú časť, ktorá bola ešte bez nečakaných výsledkov. Krásnu skupinu „dostal“ King Vindiš a mal tú česť schuti si zahrať hneď s tromi ženami po sebe. Dievčatá síce bojovali ako levice, no King ich hravo zvládol a skupinu vyhral. Ďalšie skupiny ovládli Bilka, Loffay, Hoppan, Hlavenka, Galbavý, Vereš a Podsedlý.

V L16 sa nám vytvorili zaujímave dvojice a takmer každý zápas priniesol prekvapivý výsledok. Hneď v prvej vyraďovačke vypadol Jumper, Palo Loffay, Kapor Hlavenka, Hopik a aj Jano Galbavý. Maťa Sulovská si poradila s prekvapenim posledných týždňov Podsedlým 3:1 a v súboji legiend “King” nedal šancu Milošovi Bédymu. Asi najzaujímavejší zápas v osemfinále odohrali Juro Vindiš s Maťou Sulovskou, v ktorom Maťa “kúsala” ale nakoniec podľahla 1:3. V celku vyrovnaný bol aj duel Vereš vs. Sitár s výsledkom 3:1. Semifinálové dvojice nám tak vytvorili Vereš vs. Ježík, kde Peťo svojho súpera prevalcoval 4:0 a “King” vs. Juri Valný. Tu sa hrali asi najkvalitnejšie šípky pondelkového turnaja, kde si Juro držal takmer celý zápas priemer okolo 100, ale nakoniec vďaka zatváraniu v jednom legu klesol na “úbohých” 82 a po výsledku 4:1 postúpil do finále.

Po minulom týždni sme boli všetci nabažení a nažhavení na ďalšie napínavé a kvalitné finále v podaní tých najlepších. ale ako sa hovori, “neni každý den nedeľa”, tak dnes veru nebola. Víťaz minulej sezóny Peťo Vereš si svoj finálový výkon asi predstavoval lepšie a možno aj únava a pravdepodobne  nervozita zohrali svoje. Na druhej strane si aj Juri Vindiš predstavoval svoj výkon na inej úrovni. Športovci však vedia, že história si pamätá iba výsledky a nie je podstatné akým spôsobom si sa k úspechu dopracoval. Vitazstvo 4:0 bolo rýchle, jasné, bezbolestné a Vindiš tak pokračuje vo svojom víťaznom nitrianskom ťažení. Ja osobne som najviac zvedavý na to, komu a kedy sa podarí jeho víťaznú sériu ukončiť.

Náš obľúbený turnaj Lucky looser tentokrát s prehľadom vyhral Jumper Bilka a obohatil tak rodinný rozpočet.

Highlight večera:

Objektívne dnes nebolo moc z čoho vyberať, ale Juro Vindiš si dnes vyskúšal, ako je to hrať na ženskom turnaji, keď zo siedmych zápasov odohral štyri s dievčatami.

Ďalšie kolo odohráme v pondelok 7.2.2022 o 18:00. Tento turnaj odohráme prvý krát v avizovanom dvojligovom modely, čo sľubuje zaujímavý priebeh a vyrovnané súboje. Dúfame, že sa zídeme v čo najhojnejšom počte a kvalitne otestujeme tento nový systém súťaže.

Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie.

Upozorňujeme na možné zmeny v COVID opatreniach, preto prosím pozorne sledujte oznamy na našej stránke. Momentálne fungujeme v režime OP.

 

Online registrácia:

 - režim hygienických opatrení: OP

 

 

Nitrianska šípkarská liga

2/12 kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

 

Lucky loser

2. kolo

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner