Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Do konca 25.sezóny nám zostávajú už len 4 kolá a tak sa nás zišlo krásnych 32 kusov so snahou zabojovat o cenné bodiky do tabuľky. Pozrieť a zahrať si prišlo aj pár nováčikov a po dlhom čase aj jedna šípkarská legenda Maťa Sulovská z Piešťan.

Rozdelili sme sa na 8 skupín, čo ,ako vždy, sľubuje zaujímavé boje a prekvapenia hneď na úvod. Los vytvoril ľahšie skupiny, ale aj skupiny smrti. O najväčšie prekvapenie sa tak mohla postarať majsterka sveta Maťa Sulovská, ktorá v priamom súboji o postup vyradila lídra našej tabuľky Igyho Bilku. Ďalej nepostúpili ani Robino Danáč a Jano Galbavý.

Prvé kolo vyraďovačky nám vytvorilo zopár zaujímavých dvojíc. Palo Loffay prehral s Jarinom Opralom, Marek Kocka Fukas s Maťom Hlavenkom, Hopik s Peťom Verešom.

Maťa Sulovská postúpila ďalej cez Martina Sitára a pokračovala v dobrých šípkach, ale vo štvrťfinále už tesne podlahla prekvapeniu pondelkoveho večera Aďovi Černému, ktorý podával kvalitné výkony už v skupinových zápasoch. Semifinálove dvojice tak vytvorili Jarino Oprala a Willi Hrnčiar, Aďo Černý a Peťo Vereš, ktorému sa podarilo proti Martinovi Hlavenkovi otočiť z 0:2.

V semifinále si prekvapivo hladko poradil Aďo s Peťom 4:1 a po dvojtýždňovej pauze hrajúci Jaro s Vilom 4:2.

Finále sa hralo v búrlivej atmosfére a za trvalého hlasného povzbudzovania členov novosformovaného fanklubu Jarina Opralu, ktorý mal v tejto sezóne už tretiu možnosť uspieť vo finále. Aďo Černý však dnes hral naozaj dobre a aj keď dnešné finále nepatrilo k najkvalitnejším, dokázal rýchlo ukončiť dôležité prvé dva legy, čím si vytvoril potrebný náskok a psychickú pohodu. Víťazstvo 4:1 si už nenechal vziať a pridal sa k piatim predchádzajucim víťazom. V doterajšom priebehu 25.sezóny NŠL sa 2x podarilo vyhrať len Bilkovi so Šuranským, čo svedčí o veľkej vyrovnanosti. Pohľad na tabuľku po 8.kole tieto slová len povrdzuje. Na I. mieste neohrozene kraluje Igy Bilka, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou obháji titul z minulej sezóny, ale ďalej je všetko viac ako otvorené. Očakávajú sa ťažké boje o medajlové pozície, kde stále zostávajú minimálne siedmi adepti a podobne to bude aj so snahou dostať do najlepšej osmičky, ktorá zaručuje účasť v budúcosezónnej extralige.

Samozrejme sa odohral aj doplnkovy turnaj lucky loser, kde sa tento krát najviac darilo Patrikovi Herdovi z Topoľčian. Gratulujeme!!!

Ďalšie kolo odohráme v pondelok 01.11.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie.

Upozorňujeme na možné zmeny v COVID opatreniach (záleží od momentálnej COVID automatovej farby v našom okrese), preto prosím pozorne sledujte oznamy na našej stránke. Momentálne fungujeme v režime OTP-všetci vieme, čo to z toho vyplýva.

 

Online registrácia:

 

 

Nitrianska šípkarská liga

8. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

 

Lucky loser

8. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 8. kola

Patrik Herda a Adrian Černý


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner