Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Liga sa nám prehupla do druhej polovice a už len 5 kôl zostáva do je konca. Tie sľubujú ešte tuhý boj nielen o stupne víťazov ale aj o miestenky do extra ligy, ktorú plánujeme spustiť už budúcu sezónu.

28 šípkarov sa rozdelilo do 4 skupín po 7 hráčov. Tentokrát bola skupinou smrti skupina C, na čo doplatil prekvapivo Pali Kunák Originál, ktorému dôležité postupové body vyfúkla v poslednom zápase Monika Krupová. Prekvapením bolo po minulom týždni aj nepostúpenie Zoliho Mila. Naopak pozitívne prekvapil Maťo Szakmár, ktorému sa podarilo vyhrať skupinu s Igorom Bilkom a Peťom Verešom a nový hráč Patrik Herda, ktorý k nám zavítal z Topolčian a hneď si aj vybojoval v skupine B druhé postupové miesto.

Vyraďovacia fáza sľubovala zaujímavé boje, keďže viacero favoritov skončilo na konci skupín. A tak sa hneď na úvod stretli Igor Jumper s Hopikom vo veľmi kvalitnom zápase a Jardo Šuranský s Maťom Hlavenkom. Hopik s Jardom na svojich súperov nestačili a ukončili účinkovanie v hlavnej súťaži. Marko Lauko prekvapivo podľahol Maťovi Klikačovi a Sakimu sa nezadarilo s Palom Loffayom.

Štvrťfinále prinieslo pomerne jasné výsledky, aj keď niektoré boli prekvapivé. Igor Bilka hladko podľahol Peťovi Verešovi, Janči Galbavý prešiel 3:0 cez Maťa Hlavenku a Juri Valný si poradil 3:1 Marekom Fukasom. Semifinalistov doplnil Palo Loffay po víťazstve nad Martinom Klikačom. Napínavé boje sme videli aj v najlepšej štvorke. V súboji skúseností Juro Valný prešiel cez Jančiho Galbavého po výsledku 3:1 a naopak v zápase zberateľov skúseností a hráčov nášho B-tímu Pali Loffay zvíťazil nad Peťom Verešom po tuhom boji 3:2.

Hlavnou otázkou pred finále bolo, či sa Palovi podarí nadviazať a potvrdiť pozitívnu bilanciu v zápasoch s Jurajom. Nakoniec sa po vyrovnanom a v celku kvalitnom zápase okorenenom jedným bingom mohol z víťazstva 4:1 tešiť Pali Loffay a pripísať si dôležité body do celkovej tabuľky.

Lucky losera sa zúčastnilo tentokrát 15 hráčov. Chuť po minulotýždňovom neúspechu vo finále si napravil Maťo Hoppan, uspel vo finále a odniesol si finančnú odmenu.

Ďalšie kolo odohráme v pondelok 25.10.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie.

Upozorňujeme na možné zmeny v COVID opatreniach (zaleží od momentálnej COVID automatovej farby v našom okrese) preto prosím pozorne sledujte oznamy na našej stránke. Momentálne fungujeme v režime OTP-všetci vieme, čo to z toho vyplýva.

 

Online registrácia:

 

 

Nitrianska šípkarská liga

7. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

Lucky loser

7. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 7. kola

Martin Hoppan a Pavol Loffay


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner