Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Už v poradí 8. kolo NŠLJ sa uskutočnilo v tradičnom čase. Prišlo skvelých 8 šípkarov zabojovať o čo najlepšie umiestnenie. Toto kolo s kľudom môže dostať prívlastok „večer nepremenených doublov“.

Rozdelili sme sa do dvoch skupín po štyroch, kde nastala situácia, že prví traja v tabuľke boli v jednej skupine. To znamená, že Marcel, Michal a Dávid plus Branko boli spolu v skupine. Nepremenené double začal Michal, keď mal na lopate Dávida a nakoniec zápas prehral 2:3. Tak isto Marcel mohol Dávida poraziť 3:0, ale opäť double neposlúchali a nakoniec sa Dávidovi podarilo aspoň znížiť na 1:3. Nakoniec sa z tejto skupiny podarilo postúpiť Marcelovi a Dávidovi. V druhej skupine sa dialo presne to isté. Saška mohla vyhrať nad Samkom 3:1, ale double absolútne neposlúchali a nakoniec prehrala 2:3. Súboj Maxima a Timka bol ale topka, keďže chalanom sa vôbec nedarilo zatvárať a túto „bitku“ za stavu 2:2 rozhodol až hod na stred, ktorý dva krát opakovali, keďže vždy hodili úplne rovnako. Až nakoniec sa Maximovi podarilo hodiť bližšie a zápas vyhrať. Z tejto skupiny sa nakoniec podarilo postúpiť Saške a Samkovi.

Semifinálové dvojice nakoniec tvorili Marcel vs. Samko a Dávid vs. Saška. Marcel zvládol úlohu favorita a vyhral 2:0, ale opäť tam bolo veľmi veľa minutých matchdartov. V druhom stretnutí mohol Dávid vyhrať 2:0, ale keďže double stále neposlúchali, tak Saška trestala. Nakoniec tento súboj zvládol a zvíťazil 2:1. Jediný zápas, kde double ako tak poslúchali, bolo finále medzi Marcelom a Dávidom. Tento súboj lepšie zvládol Marcel 3:2 a upevnil si tak prvú priečku v tabuľke.

Verím, že všetky nepresnosti si naši juniori minuli na lige a v sobotu na 2. Slovenskom pohári budú excelovať. Držíme im palce. Sledujte naše sociálne siete budeme Vás priebežne informovať. Gratulujeme víťazom a všetkým ďakujeme za parádnu účasť a Vašu disciplínu. Najbližšie sa vidíme 7.11.2023 o 17:15 v OC MAX.

 

Nitrianska šípkarská juniorská liga 8. sezóna: 8/12 kolo

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

celkové poradie sezóny

 

 

Online registrácia na turnaj 7.11.2023 o 17:00h:

Meno Priezvisko Čas prihlásenia

 

prezentačné video


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner