Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dart club Nitra vás srdečne pozýva na športové podujatia novej 29. sezóny, ktoré budeme organizovať počas najbližších troch mesiacov. Aké vylepšenia na vás čakajú, sa dozviete práve v tomto článku. Bavte sa šípkami spolu s nami.

Vďaka vašej účasti a záujmu súťažiť v našom klube, sme sa snažili nájsť riešenie, po ktorom bol zo strany hráčov obrovský dopyt. Keďže účasť oscilovala pravidelne medzi 50 - 60 súťažiacich, vaše návrhy na rozdelenie súťaže medzi vyrovnané výkony už je možné aplikovať. A tak nastal čas, po štyroch rokoch od vzniku samostatnej súťaže Extraliga, na jej priame začlenenie do Nitrianskej šípkarskej ligy. Pre mňa osobne je to obrovský úspech a s hrdosťou môžem oznámiť, že Nitrianska šípkarská liga bude pozostávať z troch líg. V podstate sme v dvojligovom modeli súťažili už tri sezóny, ale vzhľadom na kapacitu terčov, ktorú máme, a to som si teda nikdy nemyslel, že šestnásť terčov bude málo, je nutné rozšíriť tento model na trojligový.

Extraliga bude vlajkovou loďou súťaže a cieľom každého hráča bude prebojovať sa do nej, pretože táto súťaž vám zaručí každé ligové kolo to najlepšie zo širokého okolia. Bude pozostávať z uzatvorenej šestnástky, podobne ako aj druhá liga. Tretia liga si ponecháva charakter otvorenej súťaže a sú tak vytvorené podmienky najmä pre nových hráčov, aby ich motivácia trénovať a zotrvať pravidelne v súťažení bola čo najvyššia a neklesala po výrazných neúspešných zápasoch. Postupy a zostupy "z" a "doL jednotlivých líg sú nastavené na štyroch hráčov hore - dole po ukončení dvanásťkolovej sezóny. Vzhľadom na množstvo terčov, ktorými disponujeme, bude mať každá skupina minimálne jeden terč a tak na vás čakajú zápasy dlhých formátov. V skupinách extraligy sa bude hrať na päť víťazných legov, druholigisti na štyri víťazné a treťoligisti na tri víťazné legy počas celého turnaja. Keďže sú ligy uzatvorené, každá z líg bude mať svoju trojicu víťazov a pre štvrtého v poradí nečaká síce trofej, ale odmena vo forme postupu do vyššej súťaže. Z každej ligy budeme vyhodnocovať aj najkvalitnejšieho skórovacieho hráča sezóny, ktorý vzíde z Bonusového rebríčka ako víťaz a získa nádhernú pamätnú plaketu Najproduktívnejší hráč sezóny. Hráči z uzavretých líg majú povinnosť zabezpečiť si Ligovú kartu a nemusia sa na dané kolo prihlasovať vôbec. Majú však povinnosť odhlásiť sa z turnaja deň pred jeho začiatkom, keďže sezóna pre tieto dve ligy bude vopred rozžrebovaná. Aby sme sa vyhli stereotypu, playoff pavúk nebude mať presný kľúč, ale bude žrebovaný z dvoch košov prvých a druhých miest.

Všetko pri zachovaní organizácie cez softvér nakka.com a okamžité aktualizácie jednotlivých kôl cez softvér MiHo. Prihlasovanie do turnaja zostáva online cez túto stránku (v kalendáriu www.sipkynitra.sk alebo na tejto podstránke dolu) alebo osobne do 17:00h. V skupinách si hráči budú počítať zápasy sami, vo vyraďovacích fázach budú markeri z prvých nepostupových miest. Po ukončení základných skupín je pre tých, ktorí ďalej nepostúpia, pripravený aj turnaj Lucky looser. Preto šípkarenie v Nitre si viete nastaviť pravidelne každý pondelok od 18:00 do 22:00 hodiny.

Súťažiť začíname v 29. sezóne v pondelok 5. decembra klasicky od 18:00h. Všetkým vám odporúčam zabezpečiť si permanentky na celú sezónu dvanástich kôl, čím získate registráciu do našej súťaže a na jej konci budete odmenení originálnym Pamätným listom, na ktorom budú všetci registrovaní hráči. Permanentkou získate lacnejšie štartovné len 3€ na ligové kolo a v prípade Plnej účasti všetkých dvanástich kôl získavate naspäť desať eur do novej sezóny, takže máte možnosť zahrať si dvanásť turnajov za 26€. Permanentky sa budú predávať prvé tri kolá pri registračnom stolíku počas registrácie na turnaj. Ďalšou výhodou pre držiteľov permanentky je možnosť naplno využiť online registráciu a nebyť viazaný povinnosťou prísť osobne vyplatiť štartovné do 17:00 hodiny. Jednorazové štartovné je 5€.

Aj v tejto sezóne budeme spolupracovať so spoločnosťami, ktorými sú Garmond Nitra, pohodlie.eu, lahni.sk, paletatop.sk, tojased.sk, www.ortodoxninitrancani.sk. Lahni.sk je slovenský výrobca matracov, ktorý vyrába matrace na najvyššej úrovni a je pripravený vyhovieť najprísnejším kritériám kvality. Paletatop.sk vyrába, predáva, vykupuje a prenajíma palety, predáva pelety a brikety. Tojased.sk je výrobcom čalúneného nábytku na mieru. Sme veľmi radi, že spoluprácu v tejto sezóne s nami predĺžil aj www.pohodlie.eu. Ponúka Vám sedačky s vynikajúcim trendovým dizajnom, solídne vyhotovené, v nespočetných variáciách štýlov tvarov, farieb a prevedení. Verná nám zostala aj tlačiareň a kníhviazačstvo www.garmondnitra.sk, ktorá vám vyrobí na mieru akékoľvek tlačoviny, či už sa jedná o knihy, brožúry, letáky, oznámenia, fotokalendáre alebo vizitky. Silní zostávame aj vďaka Mestu Nitra, Nitrianskemu samosprávnemu kraju a slovenskému šípkarskému zväzu ZŠO. Mediálne nás podporuje skvelé rádio v Nitre https://radiovnitre.sk/, v ktorom máme možnosť prezentovať náš spoločný projekt Prvý slovenský šípkarský podcast Double In s Jurajom Kukučkom a takisto aj spravodajstvo a rôzne mediálne vstupy z nášho sveta šípok. WWW.ortodoxninitrancani.sk je eshop s regionálnou ponukou v nitrančine a ponúka veľmi zaujímavé produkty na darčeky a vecné predmety z nášho mesta. Odporúčam pozrieť web, je to naozaj ortodoxná nitrančina :-).

Počas celej sezóny nás môžte sledovať v pravidelných príspevkoch na našom webe, facebooku či youtube. Dávame do pozornosti aj web pre našich juniorov a takisto aj facebook šípkarskej akadémie Nitra, v ktorých môžte sledovať všetko ohľadom juniorského šípkarenia v našom klube Dart club Nitra. Pre juniorov máme pripravené pravidelné turnaje každý utorok od 17:00h. Viac info v kalendáriu na tejto stránke.

V neposlednom rade je nám cťou privítať všetkých vás, hráčov a hráčky, ktorí máte chuť a energiu ukázať, čo je vo vás v širokej konkurencii súťažiacich. Budeme sa snažiť vytvárať vám tie maximálne podmienky, ktoré vieme zabezpečiť a z dlhodobého hľadiska aj udržať. Veľmi sa na vás všetkých tešíme a prajeme vám dobrú náladu, skvelý pocit z víťazstva a skvelý pocit z dobre odvedenej hry. Bavte sa šípkami spolu s nami :-)

 

 

 


 

 

Online registrácia do 17:00h v hrací deň na turnaj: pohodlie.eu 01. kolo (5.12.2022):

  • Error, form does not exist or is not published.


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner