Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Máme za sebou predposledné kolo NŠL, ktoré sme po dlhšom čase odohrali v tzv. jednoligovom formáte, to znamená, že všetkých 47 zúčastnených bojovalo spoločne v jednej súťaži.

Rozdelili sme sa do 8 skupín, z ktorých postupovali iba dvaja najlepší. Keďže sa stále rozhoduje o celkové medaolové umiestnenie a tiež o kvalifikovaní sa do prvoligovej osmičky, tak pri vyrovnaných skupinách mohlo rozhodnúť o úspechu či neúspechu a postupe do vyraďovačky jedno jediné zaváhanie. Na náročné vylosovanie doplatil Peťo Vereš, Jaro Oprala, Marek Fukas a naopak príjemne prekvapil nováčik Lukáš Bielik.

V prvom kole vyraďovačky L16 sa nám vďaka menším technickým problémom nečakane, ale každopádne náhodne, premiešali všetkými očakávané dvojice. Napriek tomu väčšina zápasov dopadla podľa papierových predpokladov a Bédy prešiel cez Krupu 3:0, Valný cez Podsedlého 3:0, Loffay vs. Kukučka 3:1, Bilka vs. Kopecký 3:1, Hlavenka vs. Pleva 3:1 a Vindiš porazil Janča 3:0. Jano Galbavý nestačil na dobre hrajúceho Guta 1:3 a v najvyrovnanejšom zápase prekvapivo podľahol Hopik  Bielikovi 2:3. V L8 sa tentokrát pri terčoch odohrali len dva zápasy, v ktorých si Igor Bilka poradil s Loffayom 3:1 a Martin Gut s „Kaprom” Hlavenkom 3:1. Zápasy Valný vs. Vindiš a Bédy vs. Bielik boli kontumované z dôvodu nedodržania časového limitu pre začiatok zápasu.

Jednoznačný priebeh malo prvé semifinále, keď Martin Gut bez problémov vyradil Bielika po výsledku 4:0. Druhý zápas Vindiš vs. Bilka sľuboval zaujímavé a kvalitné stretnutie a naozaj sa bolo na čo pozerať. Igor sa snažil, a aj priemer 73 bol veľmi slušný, ale na v pohode hrajúceho “Kinga” to nestačilo  a tak sa Juro po víťazstve 4:0 stal druhým finalistom. Finále malo v celku rýchly priebeh, Martin Gut sa snažil, dokonca získal prekvapivo prvý leg. Juro však odpovedal 17 šípkou a prebral iniciatívu. Vďaka miernym problémom na dabloch to však bolo stále napínavé. Štvrtý leg nám však priniesol opäť zavretie 17 šípkou a svoje víťazstvo 4:1 potvrdil Juro Vindiš získaním piateho legu.

Budúci týždeň odohráme posledné kolo 26. sezóny NŠL, ktorá bola v mnohom odlišná od predchádzajúcich v podobe nového systému súťaže a hlavne, čo nás veľmi teší, pribudlo množstvo nových tvárí, čo považujeme asi za najväčší úspech a posun. Pravidelné počty medzi 40-50 účastníkov sú naozaj nečakané, o to však viac povzbudivé. Čaká nás záverečné vyhodnotenie, vyhlásenie víťazov, odovzdanie upomienkových predmetov a cien. Dúfame, že sezónu zakončíme dôstojne v čo najväčšom počte. Tešíme sa na Vás v pondelok!!!

Lucky losera tentokrát ovládol Mišo Jančo, keď vo finále po veľmi peknom výkone porazil Mareka Fulkasa 2:0.   Gratulujeme !!!

Záverečné kolo odohráme v pondelok 11.4.2022 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie. Zároveň prosíme hráčov, ktorí sa zaregistrujú online a nemôžu prísť, aby sa odhlásili alebo to včas oznámili organizátorovi turnaja.

 

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 11/12 kolo

štatistiky tu

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

 

1. liga

poradie

kompletné štatistiky TU - 1/3

kompletné štatistiky TU - 2/3

kompletné štatistiky TU - 3/3

 

Lucky loser

11. kolo

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner