Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Šieste kolo NŠL sa odohralo opäť v dvojligovom móde. Prvoligisti v plnom počte odohrali svoje tretie kolo, v ktorom sa najviac darilo Igimu Bilkovi a upevnil si tak prvé miesto v tabuľke.

Ešte nás však čaká veľa zápasov a poradie sa začína dosť vyrovnať a zamotávať. Do 2. ligy si našlo cestu neskutočných 38 hráčov, s čím sa ťažko vyrovnávala aj naša technika, ale po malom meškaní sme začali. Rozdelili sme sa do ôsmich 5 a 4 členných skupín, z ktorých postupovali do predkola vyraďovacej časti dvaja najlepší. Prekvapením bolo nepostúpenie Vila Hrnčiara, ktorý medzi nás zavítal po dlhšej dobe, ale hlavne Maťa “Kapra” Hlavenku, ktorý mal v nohách ťažký športový víkend v Šamoríne - nedá sa hviezdiť štyri dni po sebe.

Predkolo L16 neprinieslo žiadne prekvapenie a všetci favoriti vo svojich zápasoch uspeli. Za zmienku stojí slušný výkon Jura Vindiša s Mirom Klopanom 3:0. Osmička postupujúcich sa nám spojila s osmičkou prvoligistov a vznikla nám konečne dlho očakávaná L16. Vytvorené dvojice sľubovali kvalitné a vyrovnané zápasy, ale úprimne povedané, dnes to bolo celkovo poslabšie. Osobne si myslím, že víkendový Darts Slovak Open, ktorého sa zúčastnila veľká časť hráčov, si vybral svoju daň v podobe únavy a slabších výkonov. Jediný zápas, ktorý zniesol prísnejšie kvalitatívne kritéria v tomto kole pavúka bol v poslednej dobe uz tradičný “BB zápas” Bilka vs. Bédy 3:0. Milošovi sa ani 3 týždeň po sebe nepodarilo prejsť cez Igora do ďalšieho kola. Medzi najlepšiu osmičku si okrem Igora zabezpečili postup aj Vindiš, Oprala, Vereš, Valný, Hopík, Šuranský a Maťo Sitár.

L8 nám priniesla troška osvieženia v podobe menších prekvapení a aj napínavých zápasov. Igor dnes prekvapivo nestačil na Peťa Vereša 2:3, Hopík zdolal Jura Valného 3:2 a v najkvalitnejšom zápase večera si “King” nakoniec poradil s Jarinom Opralom 3:2 po peknom výkone z obidvoch strán. Víťazstvo 3:0 nad Maťom Sitárom si postrážil Jaro Šuranský. V semifinále urobil “King” rýchly proces s Peťom Verešom 3:0 a stal sa tak súperom Jardu Šuranského. Naposledy sa obaja stretli vo finále v prvom kole a prinieslo jeden z najkvalitnejších finálových zápasov, aké sme tu v poslednej dobe mali možnosť vidieť. Tentokrát nedokázal Jardo na svojho súpera zatlačiť a tak sa z bezproblémového víťazstva 4:0 tešil Juro Vindiš a pripísal si tak už štvrté ligové víťazstvo zo šiestich odohraných kôl.

Lucky losera s prehľadom ovládol Juro Kukučka, ktorý naplno využil nadobudnuté skúsenosti z víkendového sústredenia na Darts Slovak Open v Šamoríne.

Highlighty večera: zápas Vindiš vs. Oprala 3:2 a zatvorenie 16 od “the Calculatora” D7 D1.

Celý priebeh turnaja, zápasy a hlavne priemery vo všetkých zápasoch si môžete pozrieť tu.

Ďalšie kolo odohráme v pondelok 8.3.2022 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie. Zároveň prosíme hráčov, ktorí sa zaregistrujú online a nemôžu prísť, aby sa odhlásili alebo to včas oznámili organizátorovi turnaja. Upozorňujeme na možné zmeny v COVID opatreniach, preto prosím pozorne sledujte oznamy na našej stránke. Momentálne fungujeme v režime ZÁKLAD.

 

Online registrácia:

- režim hygienických opatrení: základ (do 50 účastníkov)

 

 

Nitrianska šípkarská liga 6/12 kolo

štatistiky tu

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

1. liga

poradie

kompletné štatistiky TU - 1/3

kompletné štatistiky TU - 2/3

 

Lucky loser

6. kolo

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner