Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Druhé kolo juniorského turnaja si prišlo užiť deväť šípkarov. Turnaje organizujeme každý utorok najbližších dvanásť týždňov pre všetky deti od 10 do 18 rokov a sú to súťaže v kategórii Open, takže pre každého bez nutnosti licencie. Budeme radi za každé zdieľanie, nech si šípkarenie má možnosť užiť čo najviac detí.

Turnaja sa zúčastnili naši akademici, ale aj hráči z iných klubov či úplní nováčikovia. Privítali sme tak nové tváre Lukiho a Mateja, ktorí sa ukázali vo veľmi dobrom svetle. Lukimu sa dokonca podarilo prebojovať až do finále. Vyraďovacie playoff najlepšie vyšlo ostrieľaným hráčom, ktorí využili neúčasť Dávidka Kanyicsku a zozbierali potrebné body do priebežnej tabuľky. Semifinále si tak zahrali Miško Kukučka a Miško Markievič. Náš Miko mal čo oplácať, veď v predošlom kole prehral s Markievičom vo vzájomnom súboji vo finále. Tentokrát bol Miško Kukučka šťastnejším hráčom a postúpil do finále. V druhom semifinále si zahral Marcelko Miklík proti nováčikovi Lukimu Farskému, ktorý svojou hrou prekvapil. Marcelko hral najlepšie ako vedel, sústredil sa na každú šípku, ale Luki bol v tomto zápase predsalen o niečo kvalitnejší a zaslúžene postúpil do finále pri svojej prvej účasti. Najlepší dvaja rozohrali pekný a kvalitný zápas, ktorý sa skončil na oboch stranách s pekným šesťdesiatkovým priemerom. Luki lepšie skóroval, Miško zasa lepšie dabloval a tak si pripísal prvé víťazstvo v sezóne na svoje konto práve Miško Kukučka. Gratulujeme víťazovi a ďakujeme všetkým hráčom za účasť. Tešíme sa na nich v ďalšom kole, ktoré sa uskutoční už najbližší utorok 14.2. od 17:00h. Nezabudnite sa registrovať už teraz cez formulár nižšie. Bavte sa šípkami spolu s nami.

 

Nitrianska šípkarská juniorská liga 7. sezóna: 2/12 kolo

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

celkové poradie sezóny

 

O turnaji:

Registrácia do turnaja bude prebiehať online, výnimočne aj osobne v deň turnaja do 16:30h. Hrací formát bude v skupinách 301DO a vo vyraďovacej fáze 501DO. Výsledky sú akceptované národným šípkarským zväzom, preto body, ktoré v našej lige získate, si automaticky prenášate aj do celoslovenského bodovania kategórie U18. Tešíme sa všetky deti a juniorov. Na konci sezóny vás čakajú odmeny vo forme krásnych športových pohárov, medailí a mnohých hodnotných vecných cien. Pre víťaza je pripravený novučičký parádny spoľahlivý tablet s veľkým 10 palcovým displeyom, ktorý vám poslúži aj ako parádne počítadlo pri váš terč doma, na prezeranie a uchovávanie svojich hráčskych štatistík a samozrejme pre zábavu. Tešíme sa na členov šípkarskej akadémie, ale aj na tie deti, ktoré chcú skúsiť šípkarenie a zoznámiť sa s novými kamošmi pri šípkach. Bavte sa šípkami, nájdite si nových kamošov, ale hlavne si oddýchnite zo školy a prežite krásny športový zážitok. 🎯😉💪

Kedy: každý utorok od 17:00h
Prihlásenie na turnaj: Online kedykoľvek od zverejnenia linku na prihlásenie. Osobne v deň turnaja maximálne do 16:30h.
Kto sa môže zúčastniť: každý, bez nutnosti licencie
Miesto: Palace bowling OC MAX Nitra, Chrenovská 1661/30, 949 01 Nitra-Chrenová
Kontakt: Jaroslav Oprala - 0903 952 398
7. sezóna 2022/2023 obsahuje 12 turnajov

- štartovné: deti navštevujúce Šípkarskú akadémiu Nitra zdarma. Ostatní 2€/hráč/kolo.
- hrací formát: 301DO skupiny, 501 DO playoff

Príďte si zašportovať a bavte sa šípkami 🎯😉💪

fotografie a rôzne iné príspevky na našom facebooku Šípkarskej akadémie Nitra TU

 

 

 

juniorské šípkarenie v Dart club Nitra - ukážka

Nitrianska šípkarská juniorská liga - ukážka Luki vs. Timko, február 2020

prezentácia juniorského šípkarenia cez Niké

promo video - juniori

prezentačné video Dart club Nitra


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner