Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

V utorok 14.2.2023 o 17:00 hodine sme odohrali ďalší šípkarský turnaj zo série Nitrianskej šípkarskej ligy, ktorú organizujeme každý týždeň. Tentokrát si prišlo užiť šípkarský šport 12 juniorov a všetci si zašípkarili do sýtosti v dvoch šesťčlenných skupinách. Kto sa k nám chce pridať a chce skúsiť šípky, srdečne ho očakávame.

Tak ako na predošlom turnaji, aj tentokrát prišli skúsiť turnaj aj ďalší noví juniori, ktorí hrali u nás po prvý krát. Zo skupín postupovali najlepší štyria. Najlepší zápas poobedia predviedol Dávidko Kanyicska, obhajcia prvenstva z predošlej sezóny a jeho priemer sa vyšplhal na 65. Najvyrovnanejšie zápasy si zasa pripísal Luki Farský a jeho priemer všetkých zápasov osciloval na čísle 45. Najvyššie zatvorenie si zasa pripísal na svoje konto Miško Markievič, keď zatvoril pekných 86. Turnaj sa vydaril aj Saške Vavrovičovej, ktorá postupovala do playoff z krásneho druhého miesta po štyroch víťazstvách v skupine. Svoj najlepší výkon predviedol aj Luki Oprala, keď po troch víťazstvách v skupine postupoval do playoff z tretieho miesta. Všetky štatistiky si viete prezrieť v linkoch nižšie.

Na fotografiu a teda medailu s dpilomom si odniesli na tretích miestach Luki Farský, ktorý podľahol Dávidkovi Kanyicskovi vo veľmi peknom zápase a ako to už býva zvykom, stretli sa opäť obaja Miškovia, tentokrát uspel Miško Kukučka a tak si zahral svoje tretie finále za sebou. Finálový zápas bol veľmi napínavý a to zväzovali ruky obom hráčom. Šťastnejším bol nakoniec Miško a pripísal si potrebné body do priebežnej tabuľky za víťazstvo v turnaji.

Priebežným lídrom je Miško Kukučka pred Miškom Markievičom. Na tretie miesto sa prebojoval Luki Farský, keď vytlačil z oceňovaného miesta nášho Marcelka Miklíka. Do konca súťaže zostáva ešte deväť turnajov a tak je všetko ešte otvorené. Cez jarné prázdniny sme dali súťažné prázdniny aj vám, takže v utorok 21.2.2023 turnaj nebude. Tréning vo štvrtok je podľa harmonogramu. Gratulujeme víťazovi a ďakujeme všetkým hráčom za účasť. Tešíme sa na nich v ďalšom kole, ktoré sa uskutoční v utorok 28.2.2023 od 17:00h. Nezabudnite sa registrovať už teraz cez formulár nižšie. Bavte sa šípkami spolu s nami.

 

Nitrianska šípkarská juniorská liga 7. sezóna: 3/12 kolo

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

celkové poradie sezóny

 

O turnaji:

Registrácia do turnaja bude prebiehať online, výnimočne aj osobne v deň turnaja do 16:30h. Hrací formát bude v skupinách 301DO a vo vyraďovacej fáze 501DO. Výsledky sú akceptované národným šípkarským zväzom, preto body, ktoré v našej lige získate, si automaticky prenášate aj do celoslovenského bodovania kategórie U18. Tešíme sa všetky deti a juniorov. Na konci sezóny vás čakajú odmeny vo forme krásnych športových pohárov, medailí a mnohých hodnotných vecných cien. Pre víťaza je pripravený novučičký parádny spoľahlivý tablet s veľkým 10 palcovým displeyom, ktorý vám poslúži aj ako parádne počítadlo pri váš terč doma, na prezeranie a uchovávanie svojich hráčskych štatistík a samozrejme pre zábavu. Tešíme sa na členov šípkarskej akadémie, ale aj na tie deti, ktoré chcú skúsiť šípkarenie a zoznámiť sa s novými kamošmi pri šípkach. Bavte sa šípkami, nájdite si nových kamošov, ale hlavne si oddýchnite zo školy a prežite krásny športový zážitok. 🎯😉💪

Kedy: každý utorok od 17:00h
Prihlásenie na turnaj: Online kedykoľvek od zverejnenia linku na prihlásenie. Osobne v deň turnaja maximálne do 16:30h.
Kto sa môže zúčastniť: každý, bez nutnosti licencie
Miesto: Palace bowling OC MAX Nitra, Chrenovská 1661/30, 949 01 Nitra-Chrenová
Kontakt: Jaroslav Oprala - 0903 952 398
7. sezóna 2022/2023 obsahuje 12 turnajov

- štartovné: deti navštevujúce Šípkarskú akadémiu Nitra zdarma. Ostatní 2€/hráč/kolo.
- hrací formát: 301DO skupiny, 501 DO playoff

Príďte si zašportovať a bavte sa šípkami 🎯😉💪

fotografie a rôzne iné príspevky na našom facebooku Šípkarskej akadémie Nitra TU

 

 

juniorské šípkarenie v Dart club Nitra - ukážka

Nitrianska šípkarská juniorská liga - ukážka Luki vs. Timko, február 2020

prezentácia juniorského šípkarenia cez Niké

promo video - juniori

prezentačné video Dart club Nitra


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner