Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Počas uplynulého víkendu sme odštartovali steelovú šípkarskú sezónu na 1. Slovenskom pohári v Handlovej, kde sa predstavilo viac ako 340 hráčov z celého Slovenska a nechýbali ani reprezentanti nášho Dart Club Nitra, ktorí sa predviedli vo všetkých kategóriách. Napriek náročnému víkendovému programu sme sa v pondelok 12.9.2022 zišli v krásnom počte a to 54 šípkarov.

Opäť sa hral jednoligový formát a druhé kolo sme mohli odohrať vďaka novému sponzorovi PaletaTop, ktorý sa zaoberá prenájmom, výrobou, výkupom a predajom paliet. Po novinke v podobe KOLESA ŠŤASTIA, kde bol víťazom tentokrát Juraj Laluch, boli hráči rozdelení do 16tich skupín. Šesť skupín bolo 4-členných, kde sa hralo na tri víťazné legy a desať skupín bolo 3-členných, ktoré súťažili na štyri víťazné legy. Už skupinová časť ukázala, že kvalita hráčov každým týždňom narastá. Dôkazom toho sú napríklad krásne zavretie legu 15tou šípkou od Romana Fialku v zápase proti Janke Tarek, alebo najvyššie zavretie 134 cez T18, D20 a D20 od Mira Klopana v zápase proti Erike Pánikovej. Príjemnými prekvapeniami boli aj víťazi jednotlivých skupín a to konkrétne skupina osem, v ktorej Viliam Hrnčiar zdolal dobre rozbehnutého Mareka Purgyho alebo skupina deväť, v ktorej vyhral Juraj Laluch a porazil v skupine Miloša Bédyho. Víťazom druhého kola sa stal Michal Jančo. Ten si vo finále poradil hladko s Martinom Gutom, aktuálnym víťazom spomínaného 1. Slovenského pohára v Handlovej v hlavnom turnaji v 2. lige. Podrobné štatistiky jednotlivých zápasov si môžete jednoducho pozrieť kliknutím na obrázok finalistov.
Ani toto kolo sme nezabudli na turnaj Lucky looser, kam bolo prihlásených 17 súťažiacich. Svoju obľubu medzi hráčmi si získal tento turnaj aj tým, že 100% prize money získa víťaz, ktorým sa tento krát stal Štefan Sekera.
Ďakujeme všetkým zúčastneným hráčom, ktorí si k nám našli v pondelok cestu, gratulujeme víťazom a všetkých Vás chceme pozvať na najbližšie kolo, ktoré sa odohrá 19.9.2022 v priestoroch PALACE Cafe & Bowling & Darts v OC Max Nitra, na 1. poschodí. Registrácia hráčov prebieha online už teraz a osobne v deň turnaja najneskôr do 17:00h. Bavte sa šípkami.

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 28. sezóna 2022: 02/12 kolo

štatistiky tu

celkové poradie sezóny

 

Extraliga

celkové poradie sezóny

 

Lucky looser

štatistiky tu

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner