Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Po dvoch jednoligových kolách sme v pondelok 19.9.2022 odštartovali prvé dvojligové kolo. V poradí už tretí šípkarský turnaj sme mohli odohrať aj vďaka novému sponzorovi Lahni.sk, ktorý sa zaoberá výrobou kvalitných slovenských matracov. Zaregistrovalo sa krásnych 60 hráčov a to najzaujímavejšie z prvej aj druhej ligy sa dočítate v riadkoch nižšie.

Po zaujímavom spestrení turnaja v podobe KOLESA ŠŤASTIA, ktorého víťazom sa stal Jaroslav Markovič, sme sa mohli naplno venovať šípkam. Hneď v úvode turnaja prvoligistov prišlo k zmene. Z turnaja sa odhlásila dlhoročná stálica Juraj Valný, ktorého vďaka divokej karte nahradil Miro Klopan a prajeme mu, aby nabral veľa nových skúseností, ktoré ho budú šípkarsky posúvať vpred. Skupinu 1. ligy ovládol nováčik Michal Jančo, ktorý si hodil dve 180tkové bingá, jedno zavretie 15tou šípkou a štyri zavretia 18tou šípkou. Skvelú formu už dlhodobo potvrdzuje Martin Gut, ale aj Jaroslav Oprala a samozrejme naša jednotka Juraj Vindiš, ktorý bude v tejto lige opäť len ťažko hľadať svojich premožiteľov. V druhej lige bolo prihlásených 52 hráčov, ktorí sa rozdelili do 16tich skupín. Skvelú hru a dobré šípky predviedla Viktória Kurkin, ktorá sa stala víťazkou skupiny číslo sedem a od L8 ju delila tesná prehra 2-3 s Mirom Klopanom. Výborne sa darilo aj Markovi Laukovi, ktorý ovládol skupinu číslo desať, kde stratil iba jeden leg. Prebojoval sa až do finále, kde ale už ťahal za kratší koniec a tak sa víťazom stal Martin Gut, ktorý s ním vyhral 4-2. Podrobné štatistiky jednotlivých zápasov si môžete jednoducho pozrieť kliknutím na obrázok finalistov.

Aký by to bol pondelok bez turnaja Lucky Looser? Samozrejme nudný a tak sme naň nezabudli ani teraz. Prihlásilo sa 15 hráčov. Víťazom sa stal Martin Szakmár, ktorý vo finále zdolal Martina Chudého 2-0.

Všetkým hráčom a hráčkam ďakujeme za účasť a za príjemne strávený pondelkový šípkarský večer. Víťazom gratulujeme a všetkých Vás chceme pozvať na najbližšie kolo, ktoré sa odohrá 26.9.2022 v priestoroch PALACE Cafe & Bowling v ZOC Max Nitra, na 1. poschodí. Registrácia hráčov prebieha online už teraz a osobne v deň turnaja najneskôr do 17:00h.

 

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 28. sezóna 2022: 03/12 kolo

štatistiky tu

bodovanie tu

 

Priebežné poradie

celkové poradie sezóny

 

Extraliga

celkové poradie sezóny

 

Lucky looser

štatistiky tu

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner