Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Pomaly ale isto sa blížime k záveru tejto napínavej covidovej 25. sezóny NŠL. Odohrali sme predposledné 11. kolo, ktoré mohlo s predstihom definitívne rozhodnúť o majstrovi a hlavne o medajlových pozíciách. Nakoniec to ale vyšlo tak, že čelo tabuľky sa úplne vyrovnalo a s najväčšou pravdepodobnosťou sa víťaz posledného kola stane aj celkovým víťazom.

Situácia nastala hlavne kvôli neúčasti vedúceho hráča a obhajcu titulu Igi Bilku, čo využili všetci traja hráči v poradí za ním. Pri pohľade na tabuľku si myslím, že asi nikdy v histórii nebola NŠL pred záverečným kolom tak vyrovnaná. Ale pekne poporiadku. Zišlo sa krásnych 30 hráčov, ktorí sa rozdelilo do 8 skupín. Tentokrát, ako naschvál, nevzišla asi ani jedna vyložene “skupina smrti” a jediným prekvapením bolo nepostúpenie Paliho “Originála”. Všetko sa odohralo v pokľudnom tempe, keď si favoriti strážili svoje postupové miesta.

Štvrťfinále však už zopár zaujímavých a vyrovnaných zápasov prinieslo. Palo Loffay prešiel cez Paliho Kopeckého po boji 3:2 a Maťo Hoppan podľahol Rajčovi tesne 2:3. Najlepšiu osmičku nám tak utvorili dvojice Loffay-Herda 4:0 (Palo už ďalšiu drámu nepripustil a zvíťazil po svojom najlepšom výkone večera), Galbavý-Vereš 2:4 (Peťo podáva každý turnaj vyrovnané výkony a víťazstvo si postrážil), Prochászka-Rajčáni 3:4 (obidvaja nažhavení a po dlhom čase opäť medzi nami) a Fukas-Oprala 2:4 (Marek kúsal, ale Jaro nie je zrovna vhodný na zjedenie). V semifinále zabojovali Jarino Oprala a Rajčo, kde rozbehnutý Jaro nezaváhal a s prehľadom postúpil do finále. Hlavne v druhom zápase Loffay vs. Vereš išlo o veľa, čo bolo vidieť aj na nervozite. Zápas ako na hojdačke nakoniec doslova ubojoval Warrrior Loffay 4:3 a získal nejaké tie bodíky navyše v celkovej tabuľke. Finále Loffay-Oprala nám však už veľa vzrušenia neprinieslo. Rozbehnutý Jaro si po svojom štandardnom výkone s prehľadom poradil s Palom 4:0 a revanšoval sa tak za prehru z minulého týždňa. Počas turnaja nazbieral aj najväčší počet bonusov (bingo, 2x18.šípka a 2x100+) a zaslúžene v dnešnom kole zvíťazil.

Nášho obľúbeného Lucky losera vyhral prvý krát Tomáš Vrbiak a finančne si prilepšil. Gratulujeme.

Posledné kolo 25. ročníka NŠL bude spojené s vyhodnotením sezóny, tak poprosíme čo najhojnejšiu účasť, nech to má patričnú energiu. Dúfajme, že nám to nepokazí stredajšia mapka. Ďalšie kolo odohráme v pondelok 25.10.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie. Upozorňujeme na možné zmeny v COVID opatreniach (záleží od momentálnej COVID automatovej farby v našom okrese), preto prosím, pozorne sledujte oznamy na našej stránke. Momentálne fungujeme v režime OTP-všetci vieme, čo to z toho vyplýva.

 

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga

11. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

Lucky loser

11. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 11. kola

Tomáš Vrbiak a Jaroslav Oprala


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner