Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Záverečné dvanáste kolo a ukončenie ligovej sezóny si prišlo užiť 30 súťažiach a s dlhou sezónou sme sa rozlúčili vo veľkom štýle. Spoznali sme nového Majstra, pre ktorého to bol premiérový titul a hráči z iných klubov nás vyškolili a ukázali svoju silu.

V poslednom kole bolo ešte kopec otáznikov. Vy, ktorí sledujete priebeh celej ligy ste tušili o možnosti, že by Robino Danáč pri dobrom priebehu ligového kola mohol pomýšľať na zisk majstrovského titulu. Robino však vo vypätej situácii neobstál a po neúspešnom účinkovaní v skupine si zmaril cestu za víťazným dabl v našom klube. Titul prvého vicemajstra je však pre neho obrovským úspechom a premiérovo tak stál na stupni víťazov v konečnom bodovaní. V tomto čase turnaja už teda bolo jasné, že novým Majstrom Nitrianskej šípkarskej ligy sa stane Igor Bilka, najkvalitnejší ligový hráč, hráč nášho A výberu a dvojnásobný Majster Slovenska družstiev, ktorý si do svojej zbierky pripísal aj titul z našej ligy. O titul druhého vicemajstra bojoval Pali Loffay na diaľku s Milošom Bédym, ktorý sa turnaja nezúčastnil. Milošovi vyšla prvá polovica sezóny na toľko, že v druhej polovici ani nemusel chodiť. Postupne sa mu však začal približovať Pali Loffay, ktorý potreboval v tomto kole vyhrať už len jediný zápas a to zápas v prvom kole finálovej playoff. Bohužiaľ, svoju šancu na zisk titulu druhého vicemajstra nevyužil a podľahol skvlému Jarinovi Šuranskému a účasť na stupienku víťazov mu ušla o malilinkých osem bodov. Tretie miesto v sezóne tak obsadil Miloš Bédy.

Hrdinami záverečného kola však neboli naši hráči, ale reprezentanti zlatomoraveckej šípkarskej školy pod dlhoročným vedením Vladina Rajnohu, dvaja neskutočne perspektívni chalani so skvelým skórovaním, Mirko Rajnoha a Oliver Novotný. Každý z nich stratil len jeden zápas, Mirko Rajnoha ešte v skupine proti Jurimu Valnému, tiež člen výberu Zlatých Moraviec a potom Oliver Novotný až vo finále, v ktorom sa stretli obaja. Hornú a dolnú časť pavúka tak česali obaja títo šikovníci až nás všetkých vyradili a mali možnosť si tak zahrať posledné možné finále tohto súťažného ligového ročníka, ktorý bol jedenástym v poradí v histórii Dart clubu Nitra.

Odovzdávali sme aj ďalšie ocenenia. Ocenení boli držitelia ligových kariet, ktorí už tradične získali Pamätný list s celým zoznamom registrovaných hráčov sezóny a vlastnou hráčskou kartou. Ocenení boli aj súťažiaci s plnou účasťou hodnotným diplomom. Cenu v kategórii najlepšia žena si prevzala jednoznačne Monika Krupová, titul najlepší senior obhájil Zoli Milo a najlepším juniorom sa stal premiérovo talentovaný mladík Matúš Hrnčiar. Cenu fair-play, za príkladné rozširovanie dobrého mena nášho klubu a špeciálny prínos preň získali druhý krát v histórii dvaja členovia, po Oliverovi a Palim Longauerovi z roku 2016 to sú Monika a Štefan Krupoví pre rok 2021.

Ďakujeme všetkým hráčom, že vydržali túto ťažkú sezónu, ktorá musela byť prerušená na niekoľko mesiacov.
Ďakujeme skalným hráčom za pomoc a podporu a ďakujeme novým hráčom, že sa k nám pridali a páči sa im náš spôsob organizácie športových aktivít.
Ďakujeme našim partnerom a partnerkám, že nás podporujú v našej aktivite.
Ďakujeme našim sponzorom a podporovateľom, že vydržali aj v časom najťažších a veríme, že s nami ostanú aj naďalej a pomôžu nám fungovať a vytvárať finančné možnosti pre naše aktivity.

Letné šípkarenie pokračuje v našom klube ešte dva pondelky, kedy odohráme posledné dva turnaje v rámci série Nitra Summer tour 2021. Najbližší pondelok hráme 501DIDO, v ktorom vám otvárací dabl vyberie váš súper. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30h a využite možnosť online registrácie.

Bavte sa šípkami :-)

 

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga

12. kolo

 

štatistiky 24. sezóny 2020

 

Konečné poradie 24. sezóny 2020

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner