Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Predposledné kolo vyriešilo mnoho otáznikov, ale stále je o čo hrať. V poslednom kole spoznáme Majstra ligy a takisto aj miesto druhého vicemajstra, ktoré je stále otvorené.

Krásny šípkarský večer prišlo využiť 24 súťažiacich, pričom rozdelenie ôsmich terčov na štyri skupiny po šesť hráčov je snáď najideálnejším formátom. Počas celého turnaja bolo cítiť dôležitosť získania potrebných bodov do celkovej tabuľky, čo malo za následok zviazané ruky tých, ktorých sa to týkalo najviac. Po titule druhý vicemajster poškuľovalo viacero hráčov. Jedným z nich bol aj náš Marek Fukas, ktorému sa však z veľmi ťažkej skupiny postúpiť nepodarilo a tak stratil možnosť získať tento prestížny titul v aktuálnej sezóne. Jarino Šuranský sa nestihol včas zaregistrovať do turnaja a tak poľahky odovzdal túto ambíciu Matúškovi Hrnčiarovi a Palimu Loffayovi. Obaja splnili povinný postup zo skupiny, ale ani jeden z nich nezískal ďalšie body, keď neprešli prvým kolom pavúka. Pali Loffay prekvapujúco podľahol reprezentantovi štúrovského klubu Paťkovi Kovácsovi a Matúš prehral s nabudeným Robinom Danáčom. Robino mal ako prvý v histórii nitrianskeho šípkarenia na dosah víťazný dabl, keďže je aktuálnym Majstrom janíkovskej ligy a dlho bol aj na čele tej nitrianskej. Na jej čele ho však vystriedal bezpochyby najkvalitnejší hráč na ligovom okruhu, reprezentant nitrianskeho Áčka, Igi Bilka a má výborne našliapnuté na zisk majstrovského titulu. Ten mu môže vyfúknuť len Robino Danáč, ktorý má teoretickú šancu v prípade víťazstva v celom kole a Igi nepostúpi do semifinále. Ak pomýšľa na tretie miesto Pali Loffay, musí pri neúčasti Miloša Bédyho postúpiť aspoň do štvrťfinále.

Krásne športové kombinácie, nečakané výsledky a prekvapenia, aj o tom bude určite posledné kolo, ktoré sa uskutoční najbližší pondelok, 16. augusta 2021 o 18:00h. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30h a využite možsnoť online registrácie.

O deň na to, v utorok 17.8.2021 od 18:00h sa uskutoční pracovná porada členov. Radi vás privítame a necháme priestor na podnety, ktoré zapracujeme a spoločne schválime neskôr na členskej schôdzi koncom augusta.

Bavte sa šípkami :-)

 

Online registrácia:

 

 

 

Nitrianska šípkarská liga

11. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner