Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dart club Nitra vás srdečne pozýva počas celého leta na steelové turnaje každý pondelok od 18:00h. Čaká na vás sedem epizód Nitra Summer Tour 2022 v rôznych hracích disciplínach. Článok je aktualizovaný po každej epizóde.

Počas leta si zahráte v Nitre steelové turnaje v štandardný hrací deň a to je pondelok od 18:00h. Aj toto leto si zopakujeme neštandardné hracie formáty a budú súťaže nielen o súťažení, ale aj o taktike, tréningu a zábave. V prvej epizóde si zahráme celý turnaj s počiatočným skóre 1501 DO na jeden leg. Pre prvé tri miesta máme pripravené športové trofeje. Pre začiatkom turnaja si môžte zatipovať o najvyšší priemer a získať vecnú cenu.

Kto sa môže prihlásiť?
- turnaj je v kategórii Open, takže každý. Je to amatérsky turnaj aj pre začiatočníkov, ktorí prídu po prvý krát, ale samozrejme aj pre všetkých členov nášho klubu.
- ak ste začiatočník a nechcete ešte súťažiť, príďte sa pozrieť ako to vyzerá, ako to prebieha, čo je šípkarský šport a čo všetko vám budeme počas leta 2022

Podmienky účasti:
- prihlásiť sa včas do turnaja
- štartovné do turnaja: 4€
- hracie miesto: klubovňa Dart club Nitra v Palace bowling OC MAX Nitra, Chrenovská 1661/30, 949 01 Nitra-Chrenová
- koniec online a osobnej registrácie: 17:30h
- začiatok turnaja: 18.7.2022 o 18:00h
 
Ako sa prihlásiť:
- osobne v pondelok 18.7.2022 od 17:00 do 17:30h
- online prihlásenie na turnaj cez challonge.sk
- kontaktná osoba: Patrik Kovács 0915 128 068 (registrácie), Jaroslav Oprala, 0903 952 398 (predseda klubu)
 
Epizóda 1:
- hrací formát: 1501DO first to 1 leg
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta a štartovné zdarma na ďalší turnaj v poradí Nitra Summer tour 2022, štartovné do epizódy 2 pre prvú osmičku z aktuálneho turnaja (Daniš A., Hrnčiar V., Beránek A., Bilka I., Hoppan M., Lauko M., Szakmár M., Fukas M.).
- výsledky TU
- víťaz turnaja Andrej Daniš

Epizóda 2:
- hrací formát: lowscore first to 2 legs
- cieľom hry je nahádzať čo najnižšie skóre na 11 kôl. Ak nezasiahnete terč, získavate 25 trestných bodov (MISS = 25).
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta a štartovné zdarma na ďalší turnaj v poradí Nitra Summer tour 2022, štartovné do epizódy 3 pre prvú osmičku z aktuálneho turnaja (Jančo M., Bilka I., Beránek A., Belica ml. F., Pereszlényi G., Hlavenka M., Milo Z., Klopan M.)
- výsledky TU
- víťaz turnaja Michal Jančo

Epizóda 3:
- hrací formát: cricket first to 2 legs
- cieľom hry je zasiahnuť dané číslo od 15 po bull spolu tri krát (1x triple alebo 1xdouble + 1x single alebo 3x single). Číslo je vtedy zatvorené a víťazom sa stáva hráč, ktorý zatvorí všetky čísla ako prvý.
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta a štartovné zdarma na ďalší turnaj v poradí Nitra Summer tour 2022, štartovné do epizódy 4 pre prvú osmičku z aktuálneho turnaja (Beránek A., Bilka I., Hoppan M., Oprala J., Valný J., Klopan M., Vereš P., Fečko T.)
- výsledky TU
- víťaz turnaja Adam Beránek

Epizóda 4:
- hrací formát: dvojice 701DI DO (skupiny first to 2 legs, playoff first to 3 legs)
- štandardný hrací formát n01. Začiatočné skóre 701, hra sa otvára a zatvára doubleom. Dvojice budú žrebované náhodne z dvoch košov, ktoré budú rozdelené podľa uváženia (tabuľka v Nitre, na Slovensku, forma, história hráča, atď.) na základe kvality s cieľom vytvoriť dvojice rozdielnej výkonnosti.
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta a štartovné zdarma na ďalší turnaj v poradí Nitra Summer tour 2022, štartovné do epizódy 5 pre prvú osmičku z aktuálneho turnaja (Marek Purgy, Peter Šukaľ, Martin Gut, Peter Heriban, Martin Hlavenka, Gejza Pereszlényi, Erika Pániková, Michal Jančo, Ján Galbavý, Tomáš Goga, Štefan Sekera, Róbert Počarovský, Martin Szakmár, Martin Chudý, Miroslav Klopan, Barborka Kotvasová)
- výsledky TU
- víťazi turnaja Marek Purgy a Peter Šukaľ

 Epizóda 5:
- hrací formát: bullmaster 301DO (skupiny first to 2 legs, playoff first to 3 legs)
- hra začína so skóre 301. Cieľom hry je skórovať od 301 do 101 len zásahmi cez bull (25 a 50), ostatné zásahy neplatia. Od skóre 101 sa pokračuje štandardne ako pri hrách 501DO.
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta a štartovné zdarma na ďalší turnaj v poradí Nitra Summer tour 2022, štartovné do epizódy 6 pre prvú osmičku z aktuálneho turnaja (Michal Jančo, Igor Bilka, Jaroslav Oprala, Martin Hoppan, Adam Beránek, Patrik Kovács, Pavel Kunák, Peter Vereš)
- výsledky TU
- víťaz turnaja Michal Jančo

Epizóda 6:
- hrací formát: split score steel First to 2 legs skupiny, First to 3 legs playoff
- hra začína so skóre 0. Hra sa skladá z desiatich kôl, v ktorých je potrebné zasiahnuť rôzne ciele: 1.kolo - ľubovoľné skórovanie, 2.kolo - číslo 15 (single, double, triple), 3.kolo - číslo 16 (single, double, triple), 4.kolo - akýkoľvek double,  5.kolo - číslo 17 (single, double, triple),  6.kolo - číslo 18 (single, double, triple), 7.kolo - akýkoľvek triple,  8.kolo - číslo 19 (single, double, triple),  9.kolo - číslo 20 (single, double, triple),  10.kolo - bull (single, double). Po jednotlivých zásahoch sa vám sčituje skóre. Pokiaľ v danom kole nezasiahnete cieľ, vaše skóre sa delí na polovicu. Víťazom zápasu sa stáva hráč s najvyšším skóre.
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta a štartovné zdarma na ďalší turnaj v poradí Nitra Summer tour 2022, štartovné do epizódy 7 pre prvú osmičku z aktuálneho turnaja
- výsledky TU
- víťaz turnaja Michal Jančo

Epizóda 7:
- hrací formát: 501DI DO (súper určí DI)
- štandardná 501, v ktorej musíte otvoriť hru (aby ste mohli začať skórovať) doublom, ale ten vám určí váš súper. Číslo sa nesmie opakovať v jednotlivých legoch. Koniec legu je štandardne double.
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta
- výsledky TU
- víťaz turnaja Martin Gut

Juniori U13
- hrací formát: 301SO
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta
- výsledky TU
- víťaz turnaja Mateo Šulc

Juniori U21
- hrací formát: 501DO
- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta
- výsledky TU
- víťaz turnaja Matúš Hrnčiar

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner