Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Letné šípkarenie sa v Nitre skončilo úžasným exhibičným zápasom najlepších zo série siedmich turnajov. Kto zvíťazil? Čítajte a bavte sa šípkami!

V poslednom siedmom turnaji bola voľná už len jedna miestenka do záverečnej exhibície. Turnaj sme nastavili na kriketový formát a tak bola potrebná okrem kvality aj taktika. Po možnosti zahrať si s najlepšími poškuľovali Danáč, Oprala, Bilka či Loffay. Potrebné zápasy na postup zo skupín sa podarili a tak sa išlo bojovať. Igi Bilka prekvapujúco vypadol s Jarinom Opralom, Robi Danáč porazil Mareka Fukasa a Pali Loffay zlepšujúceho Marka Lauka. Vo vzájomnom súboji napokon postúpil do finále Pali Loffay, ktorý chcel najviac. V druhom semifinále narazil Jarino Oprala na kráľa, ale hra nebola márna. Majster je majster a keď je ešte aj The King, ten ďalšie šance nedáva, tak sa musíte uskromniť s krásnou prehrou, vaša hra musí byť vaša odmena, víťazstvo proti takémuto hráčovi je niečo, čo príde len raz za čas a teraz to neprišlo. Finále si tak zahrali Loffay vs. Vindiš. Keďže Juraj The King Vindiš už miestenku mal, Pali Loffay postupoval ďalej tak či tak. Siedmy turnaj nakoniec ovládol The King.

Najlepšiu sedmičku leta tak tvorili Marek Fukas (vol.1), Martin Červeňan (vol.2), Viliam Hrnčiar (vol.3), Jarino Šuranský (vol.4), Pali Kunák Original (vol.5), Juri Vindiš (vol.6) a Pali Loffay (vol.7). Červík sa turnaja nezúčastnil a súťaž začala  bez neho. Každý hráč hral na svojom terči svoju pätstojednotku a vypadol vždy hráč s najvyšším počtom hodených šípok. Herný formát bol výborný, pocit ako v ringu, fanúšikovia sa naozaj bavili. Do finálového zápasu sa prebojoval Loffay a Vindiš, ktorý potvrdil svoju kvalitu a zvíťazil jednoznačne.

Pre súťažiacich to boli cenné skúsenosti, naučili sme sa počas leta rôzne nové šípkarské hry, posilnili sme svoju mentalitu a plný síl sa tešíme do nového súťažného ročníka, ktorý bude v našom klubu dvanástim v poradí. Bavte sa šípkami.

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner