Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Po týždňovej prestávke sme sa opäť zišli v bare na ihrislu, aby sme zahájili prvým kolo deviatu sezónu janíkovských šípiek. Otváracie kolo si prišlo zahrať 21 hráčov, ktorí sa rozlosovali do štyroch skupín. Hralo sa na 3 víťazné legy.
Hneď v základných skupinách sa začali pripisovať aj bonusové body. Bingo si hodil Jozef Pap, Maťo Hoppan, Gejza Pereszlényi, Tomi Vrbiak, Palo Kopecký, Maťo Szakmár a dve si pripísal Igor Bilka. Dva high outy si hodil Kunák Junior a krásnych 156 zatvoril Palo Loffay. Zatvorenia do 18-tej si pripísal Palo Loffay, dve zatvorenia Kunák Junior a jedno pridal aj Igor Bilka. No a nakoniec sa podarilo zatvoriť do 15-tej Maťovi Hoppanovi a Robovi Danáčovi. Do semifinálových bojov napokon postúpil Rišo Psota s Igorom Bilkom a Robo Danáč s Juniorom. Igor bez zaváhania Riša porazil, pripísal si aj zatvorenie 110, druhý zápas už taký jednoznačný nebol, ale napokon tesné víťazstvo si vybojoval Junior.
Vo finále sa tak stretli Igor s Juniorom. Junior statočne kládol odpor, ale Igor si víťazstvo nenechal ujsť, pridal jedno bingo i zatvorenie 112 a zdolal Juniora 4-2. Gratulujeme.

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner