Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tak sme prežili leto, v ktorom sme sa bavili šípkami v rôznych formátoch a začiatok septembra priniesol i prvé kolo siedmej sezóny Janíkovskej šípkarskej ligy. V prvom kole sme privítali 17 hráčov a už klasicky nás žetónky rozdelili do štyroch skupín.
Víťazstvo v prvej si vybojoval Pali Originál Kunák a z druhého miesta postúpil Lajo Černek. Druhá skupina patrila Adamovi Bernáthovi, druhý skončil Maťo Szakmár.Tretiu ovládol Tibor Prešinszký spolu s Palom Kopeckým a napokon posledné postupové miesta zo štvrtej skupiny obsadil Igor Bilka so stratou iba jediného legu a s ním postúpil Tomi Vrbiak. Jeho cesta sa však skončila v štvrťfinále, kde ho zdolal Originál.Do štvrťfinále sa nedostal ani Adam Bernáth, ktorého nepustil Palo Kopecký, ani Tibor Prešinszký po prehre s Maťom Szakmárom. Lajo Černek odolával Igorovi Bilkovi, ale ten ho napokon porazil a doplniil tak štvoricu semifinalistov. Postup do finále si Igor nenechal ujsť, porazil Maťa Szakmára a tak sa jeho súperom vo finále stal Originál po výhre nad Palom Kopeckým. Finalisti nás držali v napätí keď sa o víťazovi rozhodlo až v poslednom možnom legu a o ten jeden leg bol lepší Igor.
Slušná bola aj úroda bonusových bodov. Padli 3 zatvorenia nad 100 a to Palo kopecký 120, Igor Bilka 112 a Adam Bernáth 110, jedno zatvorenie do 15-tej predviedol Igor a napokon padlo i sedem bíng. Všetkým zúčastneným patrí poďakovanie a víťazovi gratulácia.

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner