Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tak a máme dobojované. Vo štvrtok sme odohrali posledné, dvanáste kolo šiestej sezóny Janíkovskej šípkarskej ligy, ktoré si prišlo zahrať dvadstať hráčov, rozdelených do štyroch skupín.
Víťazstvo v prvej skupine si vybojoval Palo Loffay, druhé miesto si v deviatkovom rozstrele vybojoval Gejza Pereszlényi, keď porazil Originála. Z druhej ako víťaz postúpil Palo Kopecký aj so zatvorením 119 a s ním postúpil Juri Barbirík. Tretia patrila Maťovi Szakmárovi, druhú priečku obsadil Tomi Vrbiak, ktorý si postupom zo skupiny zabezpečil celkové víťazstvo. Poslednú postupujúcu dojicu vytvoril Marko Lauko a Igor Bilka, ktorý si pripísal i zatvorenie 108 a v štvrťfinále vyradil Pala Loffaya. Palo Kopecký nedoprial postup Tomášovi Vrbiakovi, Juri Barbirík nepustil ďalej Maťa Szakmára a napokon Gejza Pereszlényi vyradil Marka Lauka, ktorý však už v semifinále podľahol Jurimu Barbiríkovi. fInálovú dvojicu doplnil Igor Bilka výhrou nad Palom Kopeckým. Aj finále zvládol Igor lepšie a porazil Juriho Barbiríka, keď si pripísal i jedno bingo,
ktorým zamiešal i konečné poradie v hodených bingách a túto kategóriu vyhrali hneď traja, okrem Igora i Marko Lauko a Vili Hrnčiar.
Celkovým víťazom šiestej sezóny sa stal Tomi Vrbiak, striebornú priečku obsadil Igor Bilka a tretie miesto o jediný bod obsadil Vilo Hrnčiar. Najlepším seniorom sezóny sa stal Pali Originál Kunák.
Gratulujeme všetkým víťazom, ďakujeme všetkým, ktorí sa Janíkovských šípiek zúčastnili a prispeli tak k vytvoreniu priateľskej i súťaživej atmosfére a veríme, že si opäť nájdu cestu do Janíkoviec i v ďalšej sezóne a budeme sa baviť týmto krásnym športom.

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner