Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Šiestu sezónu Janíkovskej šípkarskej ligy prišlo zahájiť 22 šípkarov. Náhodným losovaním, ako je už u nás zvykom sme sa rozlosovali do štyroch skupín.
Prvú skupinu ovládol Igor Bilka, ktorý si hodil aj dve bingá a dve zatvorenia do 18-tej, druhé postupové miesto si vybojoval Robo Danáč. Druhá skupina patrila Jurimu Barbiríkovi a s ním i Tomášovi Vrbiakovi, ktorý pridal dve zatvorenia do 18-tej, tak ako i Pali Loffay, ktorý vyhral tretiu skupinu a z druhého miesta postúpil s ním i Marko Lauko. Poslednú skupinu vyhral Vili Hrnčiar a druhý skončil Marek Ďurkovič. Postup do semifinále si vybojoval Igor Bilka i s jedným bonusom za zatvorenie do 18-tej, Juri Barbirík i s jedným bingom, Palo Loffay a nakoniec i Vili Hrnčiar s bingom a zatvorením do 18-tej. I keď aj v semifinále pridal jedno bingo, nestačil na Pala Loffaya, tak ako ani Marko Lauko nestačil na Igora Bilku a obaja si pripísali po jednom bingu.Vo finále sa tak stretol Igor Bilka s Palom Loffayom. Prvé ligové kolo tak vyhral Igor, ktorý si pripísal ešte jedno bingo a Palo Loffay zatvoril pekných 116.
Gratulujeme a ďakujeme za vytvorenie priateľskej atmosféry a tešíme sa na stretnutie v ďalšom kole zase vo štvrtok o 17:30 v bare na ihrisku.

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner