Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Cestu za janíkovkými šípkami si našlo opäť pekných 25 šípkarov. Hralo sa jedenáste, predposledné kolo piatej sezóny. Klasické "žetónikové" žrebovanie rozdelilo hráčov do šiestich skupín a boje sa mohli začať.
Prvú skupinu vyhral Tomi Vrbiak i s jedným bingom, s ním postúpil priamo Palo Kopecký. Druhú skupinu vyhral Originál, druhým bol Gejzko Pereszlényi, ktorý pridal aj zatvorenie do 18-tej. Tretia skupina patrila Igorovi Bilkovi aj s jedným bingom a zatvorením do 18-tej. Zo štvrtej ako víťaz postúpil Maťo Hoppan a s ním Juri Barbirík. V piatej sa víťazom stak Juri Vindiš, postúpil s ním i Ivan Pavlík a napokon zo šiestej skupiny priamo postúpili Junior a Robo Danáč. O posledné štyri postupové miesta zabojovali tretí v poradí systémom 701 DO. Postup do osemfinále si tak vybojovali Ivo Bystrický, Robo Počarovský, Paťo Kovács a Tibor Prešinszký.
Postup medzi 8 najlepších si vybojovali Tibor Prešinszký, Ivo Pavlík, Junior, Hopík, Paťo Kovács, Juri Vindiš, Robo Danáč a Originál. V semifinálových bojoch sa napokon stretli Tibor Prešinszký, ktorý podľahol Juniorovi a Juri Vindiš zdolal výborne hrajúceho Roba Danáča v maximálnom počte legov, kde Robo predviedol nádherné zatvorenie 13-tou šípkou. Vo finále Jui "King" Vindiš zase raz nedopustil žiadne prekvapenie, zdolal Juniora a opätovne sa tak stal víťazom kola. Gratulujeme. Na záver ešte pripomienka, že posledné kolo odohráme zase v piatok, 15.4. o 17.30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner