Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tak a je dobojované. Úspešne sa nám podarilo v piatok podvečer ukončiť 4.sezónu Janíkovskej šípkarskej ligy. Finálový večer si prišlo zahrať 12 šípkarov a teda sa hralo v dvoch skupinách.
Prvú skupinu vyhral Maťo Rajčáni, s ním do štvrťfinále postúpil Originál, Maťo Hoppan a aj Junior. Druhú skupinu vyhral Vilo Hrnčiar aj s jedným bingom, ďalej postúpil aj Dodyges Prochászka, Maťo Szakmár, ktorý pridal aj pekné zatvorenie 130 a napokon aj Juri Barbirík s dvomi bingami. Štvrťfinálovými víťazstvami si postup do semifinále vybojoval Maťo Rajčáni, Jožko Dodyges Prochászka, Originál a Vilo Hrnčiar. Finále si však môžu zahrať len dvaja hráči a miestenku si vybojoval Originál, ktorý pridal aj zatvorenie 120 a vo finále vyzval Maťa Rajčániho. No a ako sa patrí na víťaza sezóny, vyhral aj ten posledný finálový zápas. Gratulujeme.
Nakoľko to teda bolo posledné kolo štvrtej sezóny, nasledovalo aj vyhodnotenie:
Prvé  miesto si vybojoval Pali Kunák Originál, strieborná priečka patrí Vilovi Hrnčiarovi a bronzový stupienok si obsadil Juri Barbirík.
Kategóriu najviac bíng opäť vyhral Originál.Poslednou oceňovanou kategóriou bolo najvyššie high out score, ktoré vyhral Pali Junior Kunák a malo hodnotu pekných 155.
Všetkým, ktorí sa zúčastnili Janíkovskej šípkarskej ligy a jej štvrtej sezóny ďakujeme, ďakujeme za vytvorenie aj keď súťaživej ale predsa priateľskej atmosféry a veríme, že keď pominú covidové opatrenia, budeme sa opäť môcť zísť a zahrať si naše milované šípky.

 


 

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner