Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Milí fanúšikovia šípok a nitrianskeho šípkarského klubu, ak chcete podporiť rozvoj mladých šípkarov a rozvoj prostredia pre šípkarský šport v Nitre, darujte nám v roku 2024 svoje dve percentá z daní.

  • podporíte tak zdravý sociálny rast našej mládeže
  • zdravé návyky detí na aktívne trávenie svojho voľného času
  • rozvoj jemnej motoriky u detí
  • podporíte zlepšenie matematických schopností a schopnosť sa včas, rýchlo a správne rozhodovať
  • organizáciu Nitrianskej šípkarskej ligy a ďalších súťaží
  • dopravu, ubytovanie a náklady spojené pre členov klubu na súťažiach Národného zväzu a medzinárodných súťažiach

 

AKTUÁLNE TLAČIVÁ PRE ROK 2024 !!!

Potvrdenie

Vyhlásenie

Sprievodný list

 

Len tieto tri kroky:

Ak ste zamestnanec:

1. Požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň a následne požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane, táto suma však musí byť minimálne 3 €.

2. Vyplňte vyhlásenie o poukázaní 2% dane. Uveďte vaše meno, rodné číslo, bydlisko a sumu zodpovedajúcu 2% zaplatenej dane.

3. Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením,

  • doručte do 30.04.2024 na daňový úrad (adresu si nájdete tu). Daňové úrady majú 90 dní od splnenia podmienok na to, aby previedli Vaše 2% (3%) v prospech Vami vybraného prijímateľa.
  • alebo ak máte časový problém zaniesť dané tlačivá na daňový úrad, pokojne ich doručte osobne na jeden z turnajov Nitrianskej šípkarskej ligy alebo nás kontaktujte telefonicky.

 

Ak ste právnická osoba (firma) a nedarovala ste nám financie vo výške minimálne 0,5% do času zdaňovania (31.3.2024), môžte nám darovať 1% z vašich daní takto:

a) Ak právnická osoba (firma) v roku 2023 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2024 (zvyčajne do 31.3.2024) NEDAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať iba 1,0% z dane – vyznačí v daňovom priznaní, že poukazuje iba 1,0% z dane.

Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania pre právnické osoby uviesť:
IČO: 42201047
SID: žiadne
Právna forma: Občianske združenie
Obchodné meno(názov): Dart Club Nitra
Sídlo: Lesná, Súpisné/orientačné číslo: 628/2, PSČ: 94901, Obec: Nitra

b) ak nám chcete v budúcom roku darovať celé 2% a Ste ochotný nám darovať financie počas roka vo výške minimálne 0,5% vašich daní, dajte nám vedieť. Ďakujeme.

 

Dôležité termíny a informácie:
- do 31. marca 2024 - Podanie daňových priznaní zo strany daňovníkov (fyzické osoby), ktorí podávajú daňové priznanie + podanie daňových priznaní právnickými osobami - Vyhlásenie je už súčasťou daňového priznania
- do 30. apríla 2024 - Zasielanie vyhlásení zo strany daňovníkov, za ktorých daňovú povinnosť vyrovná zamestnávateľ (zamestnanec okrem vyhlásenia zasiela aj Potvrdenie o zaplatení dane)
- kompletné informácie o poukázaní TU

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner