Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Milé šípkarky, šípkari a podporovatelia tohto krásneho športu, tento rok sa opäť uchádzame o vašu podporu prostredníctvom darovania 2% z vašich daní. Táto forma podpory je pre naše Občianske združenie Dart club Nitra so svojimi aktivitami veľmi významná a kľúčová. Aj vďaka vašim príspevkom sme mali možnosť zostaviť družstvo, ktoré obhájilo titul Majstrov Slovenska, organizuje Šípkarskú akadémiu pre deti a dlhodobú vašu najobľúbenejšiu súťaž Nitrianska šípkarská liga. Radi by sme aj do budúcna pokračovali v rozvoji šípkarského športu v Nitrianskom regióne tak ako doteraz, preto, ak máte možnosť a chuť darovať Vaše 2% práve nášmu klubu, nižšie je zobrazený veľmi jednoduchý postup, ako na to. Budeme Vám veľmi vďační a pomôže to nášmu úsiliu. ĎAKUJEME!!!

 Čo podporíte?

  • organizáciu Nitrianskej šípkarskej ligy a ďalších súťaží
  • rozvíjajúcu sa Nitriansku šípkarskú akadémiu pre deti a mládež
  • dopravu, ubytovanie a náklady spojené pre členov klubu na súťažiach Národného zväzu a medzinárodných súťažiach

 

AKTUÁLNE TLAČIVÁ PRE ROK 2022 !!!

Potvrdenie

Vyhlásenie

Sprievodný list

 

Len tieto tri kroky:

Ak ste zamestnanec:

1. Do 15.02.2021 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň a následne požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane, táto suma však musí byť minimálne 3 €.

2. Vyplňte vyhlásenie o poukázaní 2 % dane. Uveďte vaše meno, rodné číslo, bydlisko a sumu zodpovedajúcu 2% zaplatenej dane.

3. Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 30.04.2022 na daňový úrad (adresu si nájdete tu). Daňové úrady majú 90 dní od splnenia podmienok na to, aby previedli Vaše 2% (3%) v prospech Vami vybraného prijímateľa. Ak máte časový problém zaniesť dané tlačivá na daňový úrad, pokojne ich doručte osobne na jeden z turnajov Nitrianskej šípkarskej ligy alebo nás kontaktujte telefonicky.

 

Dôležité termíny a informácie:
- do 31. marca 2022 - Podanie daňových priznaní zo strany daňovníkov (fyzické osoby), ktorí podávajú daňové priznanie + podanie daňových priznaní právnickými osobami - Vyhlásenie je už súčasťou daňového priznania
- do 30. apríla 2022 - Zasielanie vyhlásení zo strany daňovníkov, za ktorých daňovú povinnosť vyrovná zamestnávateľ (zamestnanec okrem vyhlásenia zasiela aj Potvrdenie o zaplatení dane)
- kompletné informácie o poukázaní TU

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner