Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nitrianske letné šípkarenie pokračovalo tretím turnajom zo série Nitra summer tour vol.3. Rovnaký počet 28 súťažiacich ako v predošlom turnaji sme rozdelili do štyroch skupín po sedem hráčov a zaujímavý formát Bull master 301DO znamenal jeden zaujímavý a krásny šípkarský večer. Blog k turnaju si môžte prečítať práve tu.

Hrací formát sme tentokrát zmenili a večer sa niesol v znamení zelených a červených stredov. Hráčom sa až po hodnotu 101 počítali len body, ktoré získali zasiahnutím stredov a až následne mohli používať všetky čísla na terči. Stredy preverili našu koncentráciu počas celého turnaja a mali sme na sebe možnosť sledovať, koľko stredov sme schopní zasiahnuť. Keďže sme takýto typ hry ešte nehrali, nevedeli sme ani odhadnúť priemerné dĺžky jednotlivých zápasov, ale Bull master 301DO je úplne ideálny na takýto typ turnaja, ktorý sa časovo vyrovná štandardnej 501DO. Turnaja sa zúčastnili aj členovia nášho reprezentačného Áčka a takisto aj Béčka a práve oni obsadili prvé miesta. Prekvapujúco turnaj najviac sadol Palimu Loffayovi, ktorý sa prebulloval až do finále. Tu nastúpil proti výborne hrajúcemu Vilkovi Hrnčiarovi. Pali už viedol 2:0, ale Vilko prepol na vyšší prevodový stupeň a finálový zápas otočil vo svoj prospech. Tretie miesta si rozdelili Igi Bilka a Marek Fukas. Celý turnaj a všetky jeho výsledky si môžte prezrieť prehľadne cez challonge.com.

Záverečný exhibičný turnaj na konci leta si zatiaľ zahrajú títo traja víťazi: Marek Fukas, Martin Červeňan, Viliam Hrnčiar. Ak si aj vy chcete preveriť vaše schopnosti s najlepšími, musíte zvíťaziť v niektorom z turnajov Nitra summer tour 2021. Najbližšiu možnosť budete mať na sviatok Cyrila a Metoda, štandardne v pondelok, 5. júla 2021 so zaujímavým hracím formátom 1501DO best of 1 leg.

Najbližší pondelok 28.6.2021 hráme turnaj zo série Nitrianskej šípkarskej ligy a to jeho siedme kolo. Turnaje Nitra Summer Tour teda striedame každý druhý týždeň s Nitrianskou ligou. Prihlasovať sa môžte online už teraz cez challonge.sk. Stačí si vyhľadať v našej komunite Dart club Nitra turnaj, na ktorý sa chcete prihlásiť a ak ste si už vytvorili konto, jednoducho stlačíte Join a prihlásite sa na turnaj. Vyhneme sa tak radu pri osobnej registrácii a my budeme mať prehľad o počte záujemcov, aby sme nastavili formát turnaja už vopred.

Tešíme sa na vás všetkých

 

Online registrácia na najbližšie turnaje:

 

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner