Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Máme len dobré správy!!! Po siedmich mesiacoch máme možnosť sa stretnúť všetci skalní, ale aj všetci tí, ktorí ste sa do šípok zaľúbili počas pandemického obdobia. Ak si chcete zasúťažiť, čítajte...

Na základe aktuálne platných predpisov si môžme zasúťažiť v našom obľúbenom športe. Prvý otvárací Open turnaj v klasických šípkach pre všetkých sa uskutoční už tento pondelok 24. mája 2021 od 18:00h. Prihlásenie na turnaj osobne v deň turnaja od 17:00 do 17:30h alebo telefonicky, ideálne na WhatsApp alebo formou SMS (0903952398). Stačí napísať svoje meno.

Kto sa môže prihlásiť?

- turnaj je Open, takže každý. Je to amatérsky turnaj pre začiatočníkov, ktorí prídu po prvý krát, ale samozrejme aj pre všetkých členov nášho klubu.

- ak ste začiatočník a nechcete ešte súťažiť, príďte sa pozrieť ako to vyzerá, ako to prebieha, čo je šípkarský šport a čo všetko vám budeme opäť ponúkať od 1. júna 2021.

 

Podmienky účasti:

- prihlásiť sa včas do turnaja

- štartovné do turnaja sú 3€

- vstup do Maxu s prekrytými dýchacími cestami. Priamo na športovisku prekrytie nie je nutné, TEST je povinný* (podrobne o teste čítaj nižšie na konci článku)

- bez občerstvenia (občerstvenie až po 1. 6. 2021, bližšie info už čoskoro).

- každý súťažiaci musí byť členom nášho klubu Dart club Nitra (možnosť prihlásiť sa do klubu na mieste)

 

Hrací formát:

- hrací formát prezradíme až na mieste, keďže nie je možné vzhľadom na túto dobu odhadnúť počet. Koniec turnaja bude však o 20:30h, preto dĺžka turnaja môže byť maximálne 150 minút.

 

*Testovanie:

- organizátor športovej súťaže je povinný umožniť vstup do priestorov hromadného športového podujatie iba osobe, ktorá preukáže negatívnym výsledkom RT - PCR alebo LAMP testu na ochorenie COVID – 19 nie starším ako 72 hodín alebo negatívnym výsledkom antigénového testu na ochorenie COVID – 19 nie starším ako 24 hodín.

- test je možné nahradiť potvrdeniami o nasledovných skutočnostiach:
a) osoba bola zaočkovaná druhou dávkou mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní,
b) osoba bola zaočkovaná prvou dávkou vektorovej vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 4 týždne,
c) osoba je viac ako 14 dní po 1. dávke očkovania proti ochoreniu COVID-19 (mRNA alebo vektorovou vakcínou), ak bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19,
d) osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami,
e) ide o osobu do 10 rokov veku.

Tešíme sa na vás všetkých.


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner