Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

O ďalšie body prišlo v pondelok večer zabojovať, podobne ako minulý týždeň, 28 šípkarov. Spestrením, pre niekoho motiváciou, bol milý sponzorský darček do súťaže od Juriho Kukučku v podobe dvoch balíčkov zdravej výživy. Veľmi pekne ďakujeme.

Hrali sme, podobne ako minulý týždeň, v štyroch skupinách,  z ktorých postupovali do vyraďovacích bojov štyria najlepší. Už od prvých zápasov sa dalo tušiť, že dnešný večer bude veľmi napínavý a hlavne po šípkarskej stránke kvalitný. Oznámenia o bonusoch bolo počuť každú chvíľu. Hlavnými bonusovými  ťahúňmi a zároveň aj hviezdami dnešného večera však boli dvaja Jarinovia - Oprala a Šuranský a Igi Jumper Bilka. Jarino Oprala nám zavrel 3x do 18. tej a Igi 2x bingo, 3x 18., 1x15ta.

Víťazmi skupín sa stali podľa očakávania najväčší favoriti, čo sľubovalo zaujímavé zápasy vo vyraďovacej fáze. Prvé kolo pavúka prebiehalo podľa papierových predpokladov, za zmienku však stojí vypadnutie minulotýždňového víťaza Paliho Originála Kunáka, ktorého vyradil skúsený Janči Galbavý.

Slušnú úroveň sľubovali už semifinálové zápasy, kam sa prebojovali Jarino Oprala, Marek Kocka Fukas, Igi Jumper Bilka a legionár Jardo Šuranský, svorne víťazstvami 3:1 nad svojimi súpermi. Semifinále svojou kvalitou predznamenávalo, že dnes to bude aj veľmi podarené finále a po dobrých výkonoch sa pondelkovými finalistami stali plne zaslúžene naši dvaja Jarovia, Oprala a Šuranský. Tí, čo zostali, určite neľutovali a pri oduševnenom povzbudzovaní obecenstva, v ktorom bezkonkurenčne vynikal špecialista v tejto disciplíne Robi Danáč, sme videli asi najnapínavejšie a zároveň najkvalitnejšie finále za dlhú dobu. Chlapci sa predbiehali vo vysokých hodoch a hlavne zatvárali s kľudom možno povedať na svetovej úrovni (obidvaja nad 40%) počas celého finále. Po napínavom priebehu sa za stavu 3:3 Jarda Šuranský rozhodol, že finále treba ukončiť vo veľkom štýle a zápas ukončil 13. šípkou, čím rozšíril večernú zbierku bingo, high out, 2x18 a 2x15 a úplne zaslúžene sa stal víťazom 2.kola NŠL. Srdečne gratulujeme.

Samozrejme nemôžeme zabudnúť na čerstvo sa rozbiehajúcu sa súťaž lucky loser, ktorá sa hrá súbežne s vyraďovacou fázou a získava si čoraz väčšiu popularitu. Druhým víťazom sa stal Robo Počarovský, ktorý si odniesol finančnú odmenu a k tomu bonus v podobe balíčka zdravej výživy.

Ďalšie kolo odohráme v pondelok 20.9.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie.

 

 

Online registrácia:

 

 

Nitrianska šípkarská liga

2. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

Lucky loser

2. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 2. kola

Jarino Šuranský a Robino Počarovský


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner