Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dart club Nitra vás srdečne pozýva na športové podujatia novej 30. sezóny, ktoré budeme organizovať počas najbližších troch mesiacov. Ak sa chceš dozvedieť viac, čítaj toto vydanie Šípkarského žurnálu.

V tejto sezóne budeme hľadať jubilejného tridsiateho Majstra Nitrianskej šípkarskej ligy, ktorý vzíde z najlepšej šestnástky prvej ligy. Prvú ligu nám posilnila postupujúca štvorica druholigistov a divokou kartou sme ju posilnili o reprezentanta zo zlatomoraveckej liahne talentov Mirka Rajnohu. Obhajcom titulu je Martin Gut, ale ašpirantov na titul je mnoho, preto sa veľmi teším na vyrovnanú a kvalitnú prvoligovú súťaž, mnoho bonusov a krásny šípkarských večerov. Druhá liga prešla veľkou obmenou, keď sa vymenila takmer polovica súťažiacich. Náš oddiel budú reprezentovať Matúš Hrnčiar, Rastislav Pleva, Peter Vereš a Martin Rajčáni a veríme, že sa niekto z nich prebojuje do prvej lige ďalšej sezóny.

Organizácia bude prebiehať štandardne. K dispozícii máme dvadsať súťažných terčov a celý turnaj bude organizovaný cez softvér nakka.com a okamžité aktualizácie jednotlivých kôl cez softvér MiHo. Prihlasovanie do turnaja zostáva online cez túto stránku (v kalendáriu www.sipkynitra.sk alebo na tejto podstránke dolu) alebo osobne do 17:00h. V skupinách si hráči budú počítať zápasy sami, vo vyšších vyraďovacích fázach budú markeri spomedzi porazených hráčov. Po ukončení základných skupín je pre tých, ktorí ďalej nepostúpia, pripravený aj turnaj Lucky looser. Preto šípkarenie v Nitre si viete nastaviť pravidelne každý pondelok od 18:00 do 22:00 hodiny.

Súťažiť začíname v 30. sezóne v pondelok 20. marca klasicky od 18:00h. Všetkým vám odporúčam zabezpečiť si permanentky na celú sezónu dvanástich kôl, čím získate registráciu do našej súťaže a na jej konci budete odmenení originálnym Pamätným listom, na ktorom budú všetci registrovaní hráči. Permanentkou získate lacnejšie štartovné len 3€ na ligové kolo a v prípade Plnej účasti všetkých dvanástich kôl získavate naspäť desať eur do novej sezóny, takže máte možnosť zahrať si dvanásť turnajov za 26€. Permanentky sa budú predávať prvé tri kolá pri registračnom stolíku počas registrácie na turnaj. Ďalšou výhodou pre držiteľov permanentky je možnosť naplno využiť online registráciu a nebyť viazaný povinnosťou prísť osobne vyplatiť štartovné do 17:00 hodiny. Jednorazové štartovné je 5€. Pri online registrácii sa registruje len do Open ligy, hráči z prvých dvoch líg sú automaticky prihlásení a ich povinnosťou je sa v prípade svojej neúčasti odhlásiť administrátorovi, ktorým je pre túto sezónu určený Patrik Kovács (0915128068).

Aj v tejto sezóne budeme spolupracovať so spoločnosťami, ktorými sú Garmond Nitra, pohodlie.eu, lahni.sk, paletatop.sk, tojased.sk, www.ortodoxninitrancani.sk. Lahni.sk je slovenský výrobca matracov, ktorý vyrába matrace na najvyššej úrovni a je pripravený vyhovieť najprísnejším kritériám kvality. Paletatop.sk vyrába, predáva, vykupuje a prenajíma palety, predáva pelety a brikety. Tojased.sk je výrobcom čalúneného nábytku na mieru. Sme veľmi radi, že spoluprácu v tejto sezóne s nami predĺžil aj www.pohodlie.eu. Ponúka Vám sedačky s vynikajúcim trendovým dizajnom, solídne vyhotovené, v nespočetných variáciách štýlov tvarov, farieb a prevedení. Verná nám zostala aj tlačiareň a kníhviazačstvo www.garmondnitra.sk, ktorá vám vyrobí na mieru akékoľvek tlačoviny, či už sa jedná o knihy, brožúry, letáky, oznámenia, fotokalendáre alebo vizitky. Aktuálne v marci a apríli majú sezónu s viazaním bakalárskych a diplomových prác. Silní zostávame aj vďaka Mestu Nitra, Nitrianskemu samosprávnemu kraju a slovenskému šípkarskému zväzu ZŠO. Mediálne nás podporuje skvelé rádio v Nitre https://radiovnitre.sk/, v ktorom máme možnosť prezentovať náš spoločný projekt Prvý slovenský šípkarský podcast Double In s Jurajom Kukučkom a takisto aj spravodajstvo a rôzne mediálne vstupy z nášho sveta šípok. WWW.ortodoxninitrancani.sk je eshop s regionálnou ponukou v nitrančine a ponúka veľmi zaujímavé produkty na darčeky a vecné predmety z nášho mesta. Odporúčam pozrieť web, je to naozaj ortodoxná nitrančina :-).

Počas celej sezóny nás môžte sledovať v pravidelných príspevkoch na našom webe, facebooku či youtube. Dávame do pozornosti aj web pre našich juniorov a takisto aj facebook šípkarskej akadémie Nitra, v ktorých môžte sledovať všetko ohľadom juniorského šípkarenia v našom klube Dart club Nitra. Pre juniorov máme pripravené pravidelné turnaje každý utorok od 17:00h. Viac info v kalendáriu na tejto stránke.

V neposlednom rade je nám cťou privítať všetkých vás, hráčov a hráčky, ktorí máte chuť a energiu ukázať, čo je vo vás v širokej konkurencii súťažiacich. Budeme sa snažiť vytvárať vám tie maximálne podmienky, ktoré vieme zabezpečiť a z dlhodobého hľadiska aj udržať. Veľmi sa na vás všetkých tešíme a prajeme vám dobrú náladu, skvelý pocit z víťazstva a skvelý pocit z dobre odvedenej hry. Bavte sa šípkami spolu s nami :-)

 

 

 


 

 

rozžrebovanie prvej a druhej ligy

 

Online registrácia do 17:00h v hrací deň na turnaj: 1/12. kolo GarmondNitra Nitrianskej šípkarskej ligy 30. sezóny

Open liga

  • Error, form does not exist or is not published.


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner