Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Pondelok 4.7.2022 sme odohrali predposledné kolo Nitrianskej šípkarskej ligy 27. sezóny. Zišlo sa celkovo 57 šípkarov z rôznych kútov Slovenska.

Teší nás aj účasť všetkých nováčikov a juniorov, veríme že si k nám cestu nájdu aj v ďalších kolách. Predposledné kolo sme odohrali v jednoligovom formáte, kde si hráči zmerali svoje sily v šestnástich skupinách, z ktorých postupovali už tradične najlepší dvaja. Do semifinále 11. kola sa prebojovali Martin Gut s Mišom Jančom, kde dokázal vyhrať Maťo jednoznačným výsledkom 4:0. V druhom semifinálovom súboji sa stretli Maťa Sulovská a prekvapenie kola Andrej Belák. Opäť jednoznačný výsledok 4:0 si dokázala odniesť Maťa. Vo finále statočne bojovali o výhru obaja, no za stavu 2:2 sa hra zlomila a z výhry 4:2 sa tentokrát tešil Martin Gut.

Highlightom večera bol jednoznačne štvrťfinálový zápas zápas medzi Jurajom Vindišom a Maťou Sulovskou, dokopy v tomto päťlegovom napínavom zápase padlo 17 - 100plus hodov. Priemery 73 pre Vindiša a 67 pre Sulovskú tiež hovoria o tom, že tento zápas bol naozaj takou malou čerešničkou na torte.

Víťazom turnaja Lucky looser sa stala tentokrát legenda slovenských šípok a reprezentant MPB darts Miro Klopan, ktorý si odniesol šťavnaté pricemoney.

Posledné 12. kolo odohráme v pondelok 11. júla 2022, štandardne od 17:30h. Ocenenia budeme odovzdávať počas turnaja. Pamätné listy pre držiteľov ligových kariet, ocenenia pre Plnú účasť a vyhodnotenie prvej ligy už po základných skupinách. Ocenenia víťazov po skončení turnaja.

V utorok vyšla už šiesta epizóda nášho šípkarského podcastu Double In s Jurajom Kukučkom, ktorý hostil tentokrát nový klub z Levíc a jeho hlavnú postavu Michala Markieviča. Predstavili sme vám klub v bielo zelených dresoch, ktorého najväčším organizačným úspechom je Slovensko-Český Online Turnaj 2022, na ktorý sa môžte stále registrovať. Všetky podrobnosti vzniku klubu a samotného turnaja sa dozviete priamo v podcaste. Bavte sa šípkami.

 

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 11/12 kolo

štatistiky tu

bodovanie tu

 

Priebežné poradie

Celkové poradie:

Loading...

PDF

 

Ženy:

Loading...

PDF

 

Juniori:

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček:

Loading...

PDF

 

1. liga

štatistiky tu

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Lucky looser

štatistiky tu

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner