Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Pomaly, ale isto sa približuje táto sezóna ku svojmu koncu a ostávajú nám už len posledné tri kolá. To deviate sme si zahrali v pondelok 31.10.2022 v krásnom počte 56 hráčov v dvojligovom formáte. Šípkarsky sa prišli vyžiť naši stáli súťažiaci, ale zavítali k nám aj noví hráči. Zahrať sme si mohli vďaka nášmu sponzorovi firme pohodlie.eu, ktorá vyrába na mieru a podľa požiadaviek aj pre tých najnáročnejších zákazníkov sedačky, postele alebo kreslá. Komu sa podarilo prekonať priemer cez 81? To a ďalšie zaujímavosti sa dočítate v ďalšom vydaní Šípkarskeho žurnálu.

Novinka KOLESO ŠŤASTIA, ktorá sa už stala zvykom, tentokrát odmenila Moniku Krupovú, ktorá si vytočila ploskačku Demänovka.  Naša Extraliga bola opäť v plnom počte a ako inak, chalani si neostali nič dlžní a predviedli perfektné šípky. Mali sme tu 2 remízy v pomere 6-6 medzi Martinom Gutom a Igorom Bilkom, kde Igor krásne zavrel 145 cez T20 T15 a D20. Absolútne vyrovnaný zápas odohrali Martin Gut s Michalom Jančom taktiež 6-6, kde si Michal zavrel shanghai finish 120 cez T20, S20 a D20 a Martin mal najvyššie zavretie 115, obaja s najlepším zavretím legu 15tou šípkou a priemerom cez 71. Výborne vyšiel zápas Martinovi Gutovi proti Martinovi Hlavenkovi, kde jednoznačne vyhral 7-0 s najvyšším zavretím kola 151 a priemerom cez 73. Menej sa v tejto lige darilo Mirovi Klopanovi a Palimu Loffayovi, ktorým sa nepodarilo pripísať na svoje konto žiadnu výhru.

V druhej lige si sily zmeralo 48 hráčov, ktorí boli rozdelení do ôsmich skupín po 6 hráčov. Hralo sa na dva víťazné legy a zo skupiny postupovali prvé štyri priečky. Jednoznačne bez prehry zo skupiny číslo jeden išiel ďalej Viliam Hrnčiar, zo skupiny číslo štyri Peter Kormančík a úplne bez straty legu zo skupiny číslo šesť Matúš Hrnčiar. Do L32 postupovali aj dve ženy Viktória Kurkin a Erika Pániková. Do top16 postúpil dobre hrajúci Štefan Krupa, ktorého ďalej nepustil Martin Hlavenka svojou výhrou 3-2. V top16 nám prekvapivo vypadol Jaroslav Oprala, ktorého porazil Lukáš Bielik 3-0. V top8 perfektne vyšiel zápas Martinovi Gutovi proti Viliamovi Hrnčiarovi, kde si spravil krásny priemer 81,21 a hodil jedno 180tkové bingo v najlepšie zavretom legu 14tou šípkou. V najlepšej osmičke opäť na seba natrafili Martin Hlavenka a Igor Bilka, ktorý v zápase viedol 2-0, ale Martinovi sa podarilo zápas otočiť v svoj prospech s konečným výsledkom 3-2. Finále nebolo veľkým prekvapením nakoľko sa v ňom stretli prví dvaja hráči v priebežnom poradí a teda Martin Gut a Michal Jančo. Tentokrát to nemohla byť remíza, ako v zápase v Extralige a tak sa víťazom mohol stať len jeden a tým bol Michal Jančo svojou tesnou výhrou 4-3.

Do obľúbeného turnaja Lucky Looser si cestu našlo 21 hráčov. Pre víťaza bolo teda pripravených 21 euro a stal sa ním Tomáš Goga, ktorý vyhral 5 zápasov a vo finále porazil Andreja Marona 2-0, aj keď v prvom zápase to s ním nevyzeralo ružovo, keď mu Viktória Kurkin zavrela prvý leg najvyšším zatvorením tohto turnaja 130 a priebežne viedla 1-0.

Opäť veľmi pekne chceme poďakovať každému jednému, ktorý si k nám príde zahrať a každý pondelok prispeje k skvelej atmosfére a krásnym zápasom. Spoločne sa tešíme na najbližšie kolo, ktoré sa odohrá 07.11.2022 v priestoroch PALACE Cafe & Bowling v ZOC Max Nitra, na 1. poschodí. Registrácia hráčov prebieha online už teraz alebo osobne v deň turnaja najneskôr do 17:00h. Pozor, spustili sme nový spôsob registrácie na turnaje, ktoré by mali zjednodušiť registráciu. Celé prihlásenie na turnaj môžte vykonať na našej stránke dole v jednoduchom formulári, prípadne sa môžte prihlásiť aj cez kalendárium turnajov. Vždy po vyplnení formulára si môžte skontrolovať v zozname prihlásených svoje meno.

Ak nemáte program na štátny sviatok, štvrtok 17.11.2022, využite možnosť parádneho turnaja a prihláste na KP-mont Nitránsky pohár 2022. Prvou cenou je finančná výhra 400€, ktorá priláka určite tých najlepších a to pre všetkých hráčov znamená krásne zápasy s kvalitnými súpermi. Pozor, registrácia je LEN ONLINE. Informácie a registrácia TU.

 

Extraliga

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

celkové poradie sezóny

 

Nitrianska šípkarská liga 28. sezóna 2022: 09/12 kolo

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

celkové poradie sezóny

 

 

Lucky looser

štatistiky tu

 

kompletné PRAVIDLÁ TU

 

Online registrácia do 17:00h v deň turnaja (pozor zmena, nový spôsob registrácie na turnaj cez webovú stránku, už viac nie cez challonge.com):

  • PaletaTop 10. kolo (jednoligový / 7.11.2022): 

  • Error, form does not exist or is not published.


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner