Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

13. júna 2022 sme odohrali už ôsme kolo Nitrianskej šípkarskej ligy, ktorého sa zúčastnilo 46 hráčov vrátane prvoligistov. Komu sa ako darilo, sa dočítate v ďalšom vydaní Šípkarského žurnálu.

Opäť sme hrali dvojligový formát, ktorý si zahráme ešte najbližšie dve kolá a spoznáme nového Majstra prvej ligy. Zatiaľ bez prekvapenia úraduje Juraj Vindiš bez jedinej prehry. V druhej lige si zahralo 38 šípkarov v 8 skupinách. V skupinách sa hralo na 3 víťazné legy, výsledky jednotlivých zápasov si môžete pozrieť v linku pripnutom nižšsie. Highlightom večera bol štvrťfinálový zápas medzi Vindišom a Jančom, v ktorom Jančo po prvých dvoch legoch vyhrával prekvapujúco 2:0, no na favorita zápasu to nestačilo a nepremené dable na Miškovej strane umožnili výhru Vindiša 3:2. Do semifinále kola sa prebojovali Vindiš vs. Loffay, v ktorom jednoznačne dominoval s priemerom 72,59 Juraj a vyhral 3:1. V druhom semifinálomvom zápase hrali Bilka vs. Sitár, v ktorom kvalitu ukázal náš prvoligista Igor, keď dokázal vyhrať 3:1. Finále vyhral Juraj Vindiš v kvalitnom zápase.

Do turnaja Lucky looser sa tentokrát prihlásilo 18 hráčov, kde vyhral Rasťo Pleva Rasťo nad Palinom Kopeckým 2:0.

Ďalšie kolo odohráme už najbližší pondelok 20. júna 2022. Využite možnosť online registrácie alebo osobne maximálne do 17:30h. Tešíme sa na vás všetkých.

 

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 8/12 kolo

štatistiky tu

bodovanie tu

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

1. liga

štatistiky tu

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Lucky loser

štatistiky tu

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner