Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Vážení šípkarskí súťažiaci, fanúšikovia a podporovatelia nitrianskeho šípkarského klubu Dart Club Nitra, s radosťou vás všetkých pozývame na úvodné kolo novej sezóny, ktorá je už 27. v histórii. Začíname 25. apríla 2022 v štandardnom čase od 18:00h

Do novej sezóny vstupujeme s nadšením a chuťou ďalej posúvať náš milovaný šport. Pripravili sme pre vás 16 terčov, takže sme plne pripravení na akýkoľvek počet súťažiacich a vy si môžte užiť pohodlie a komfort pri šípkach. Úvodné kolá budú prebiehať v jednoligovom modeli, čo znamená, že sa stretneme v súťaži všetci bez ohľadu na vek, pohlavie a kvalitu. Od štvrtého kola spúšťame dvojligový model.

Ďalšou novinkou je vstup nového sponzora do našich súťaží a je ním kvalitný slovenský výrobca sedačiek pohodlie.eu, o ktorom nájdete všetky informácie na jeho oficiálnej facebookovej a instagramovej stránke. Práve táto spoločnosť venuje do našich súťaží extrémne hodnotné vecné ceny a ako inak, budú to tri sedačky, presnejšie pohodl(ie)né kreslá podľa svojho výberu. Ako ich môžte získať? Tu je jednoduchý návod: Do súťaže sa môžu zapojiť hráči, ktorí si zakúpili permanentku, resp. Ligovú kartu a majú plnú účasť, t.j. nevynechali ani jedno ligové kolo. Výber súťažiacich a samotný priebeh zábavnej šou bude prebiehať žrebom pred spustením súťaže od 17:30h. Moderátorom súťaže nebude nik iný, ako náš moderátor prvého slovenského šípkarského podcastu DoubleIn, Juri Kukučka. Podmienkou vylosovaného možného výhercu bude zasiahnuť na tri šípky menej ako 60 bodov a musí každou šípkou zasiahnuť číselný sektor. Žrebovanie bude prebiehať v druhom, šiestom a desiatom kole vždy len pre tých hráčov, ktorí majú plnú účasť a vlastnia ligovú kartu. V druhom kole to bude asi dosť ľudí, ale v desiatom kole ich už bude určite menej a tým sa zvyšuje vaša šanca. Staňte sa našim pravidelným účastníkom a nechajte sa rozmaznávať úžasnou atmosférou súťaže, kvalitou súťažiacich a vecnými cenami od našich sponzorov. Postupne pribúdajú a bude to celú sezónu veľká zábava a zároveň náročné súboje.

V úvodných kolách prebieha nákup permanentiek, ktoré sú v hodnote 36€ na celú sezónu, tzn. 12 kôl, štartovné do turnaja vás tak vyjde len 3€. Pre nečlenov nášho združenia je cena za permanentku v hodnote 48€ alebo si môžte v každom kole zakúpiť jednorazové štartovné v hodnote 5€. Takto bude nastavený systém celú sezónu. Všetky výhody členstva v našom klube nájdete tu.

Čím je naša Nitrianska šípkarská liga špecifická?

  • na všetkých 16 terčoch máme tablety a súťaž je organizovaná cez nakka.com, takže si viete vaše zápasy počas turnaja kontrolovať, aby ste naň nemeškali, po turnajoch môžte svoje zápasy analyzovať a nepotrebujete nahlasovať žiadne výsledky a bonusy počas súťaže.
  • v skupinovej fáze a v prvom kole vyraďovačky si súťažiaci píšu sami na tablety, takže nie je nutný marker
  • po odohratí zápasu máte 3 minúty na to, aby sa začal ďalší zápas v poradí. Ak chýba váš protihráč, máte povinnosť ho nahlásiť administrátorovi, ktorý ho vyhlási a spustí sa mu časomiera na ďalšie 3 minúty. Po uplynutí dvoch trojminútových limitov je zápas skontumovaný a pokračuje sa ďalej s ďalšími zápasmi. Toto vieme regulovať pomocou tabletov.
  • registrácia na turnaj prebieha online cez challonge.com alebo osobne maximálne do 17:30h. Po tomto čase už nie je možné sa prihlásiť do súťaže.
  • sedem ligových kôl prebieha v dvojligovom modeli, v ktorom nedostanete v skupinovej fázy najlepších ôsmich hráčov. Títo súťažia medzi sebou v prvoligovej súťaži. Ale ak si s nimi predsalen chcete zahrať, musíte sa prebojovať do L16 a tu na vás ôsmich najlepších už bude čakať prvoligová osmička.

 Tak čo, pridáte sa? Tešíme sa na vás všetkých :-)

Online registrácia


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner