Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Na prvom kole sa v našich krásnych priestoroch zišlo slušných 27 milovníkov šípok. Boli sme plní očakávania, kto ako potrénoval a naladil formu na novú sezónu, v ktorej určite bude o čo hrať. Odmenou pre najlepších bude účast v prestížnej extralige, ktorú spustíme opäť od budúcej sezóny.

Rozdelenie na 4 skupiny po 7 hráčov sľubovalo zaujímavé a aj kvalitné zápasy, čo sa napokon  potvrdilo. Skupinu A ovládol podľa očakavánia Igor Bilka, ale nemôžme zabudnúť ani na nestarnúceho Juriho Nichtu, ktorý si pripísal na svoje konto cenný skalp práve Igiho a obsadil v skupine skvelé druhé miesto. Druhú skupinu vyhral Pali Kunák Originál, ktorý mal dnes namierené oveľa vyššie. V skupinách C a D sa víťazmi stali Marek Kocka Fukas a Jarino Oprala, ktorý hral dnes večer veľmi slušne, čo potvrdil aj dvomi bingami a 3 zavretiami do 18. šípky a dostal sa do priebežného vedenia v hodnotení bonusov.

Po ukončení skupinovej fázy sme po prvý krát spustili aj miniturnaj vyradených - lucky loser, ktorý našiel peknú odozvu a spestril čakanie na finálové zápasy. Hralo sa KO systémom o prize money vo výške 100% štartovného. Prvým jubilejným víťazom sa stal Zoli Milo, ktorý tak získal slávu aj finančnú odmenu.

Vo vyraďovačke všetkých, co pomýšľali na dnešné víťazstvo, zaskočil starý lišiak Pali Kunák, ktorý postupne vyradil Paliho Loffaya, Jarina Opralu a vo finále troška prekvapivo aj víťaza minulej sezóny Jumpera a pripísal si prvé tohtosezónne víťazstvo. Treba povedať, že úplne zaslúžene, keďže prehral počas celého turnaja len jediný zápas s Jožkom Prochászkom a jeho stabilné zatváranie sme mu mohli počas celého kola len závidieť. Finálový zápas obom hráčom veľmi nevyšiel, keď sklamalo zatváranie najmä na Igiho strane.

Ďaľšie kolo odohráme v pondelok 13.9.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie.

 

Online registrácia:

 

 

Nitrianska šípkarská liga

1. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

Lucky loser

1. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 1. kola

Zoli Milo a Pali Kunák Originál


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner