Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Siedma sezóna Janíkovskej šípkarskej ligy dopísala vo štvrtok svoju poslednú kapitolu a dala odpovede na všetky doposiaľ nezodpovedané otázky.
Posledné kolo si prišlo zahrať krásnych 30 šípkarov. Hralo sa klasicky v šiestich skupinách, postúpili prví dvaja z každej skupiny plus prví dvaja zo 701 rozstrelu z tretích miest. Do finále sa napokon prebojoval Martin Gut s Palom Kunákom. Palo Martinovi tesne podľahol.
 
Dnes sa trošku viac povenujeme štatistikám siedmej sezóny:
Celkovo si prišlo šípky zahrať aspoň s jednou účasťou 50 hráčov.
Víťazom sa stal suverénne  Igor Bilka, druhý skončil Palo Kopecký a bronz sa ušiel Maťovi Hoppanovi. I v ďaľších štatistikách sa darilo Igorovi Bilkovi, keď mal i najviac hodených bíng a to 14, druhý bol Adam Bernáth so šiestimi a po 5 bíng si pripísal Roman Fialka a Palo Loffay.
Aj v high-outoch patrí prvenstvo Igorovi, keď ich zatvoril sedem, päť i zatvoril Adam Bernáth, po tri Palo Kopecký, Palo Kunák, Maťo Szakmár a Tomáš Vrbiak. Najvyššie zatvorenie mal zase Igor a to 158, druhé najvyššie Tomáš Kucman a to 156 a so 143 skončil tretí Tomáš Vrbiak. Zatvorenia do 18-tej i do 15-tej zase patria Igorovi, takže jeho celkové víťazstvo je úplne zaslúžené.
Najlepším seniorom bol Pali Kunák, striebro parí Dodovi Bútorovi a bronz Gejzkovi Pereszlényimu.
Všetkým zúčastneným patrí naša vďaka za úspešnú 7.sezónu Janíkovskej šípkarskej ligy, poďakovanie patrí i baru na ihrisku za vytvorenie slušného prostredia.
Najbližšie sa stretneme 8.decembra a zahájime 8. sezónu. Tak nech nám to lieta.

 

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner