Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tak máme za sebou ôsme kolo siedmej sezóny janíkovských šípiek. Tak si pripomeňme ako to celé dopadlo. Tentokrát si do baru na ihrisku prišlo zahrať šípky 23 súťažiacich šípkarov a teda sa hralo v štarych skupinách o osem postupových miest.

Tie si vybojovali z prvej skupiny Igor Bilka s Markom Laukom, z druhej postúpili Vilo Hrnčiar s Palom Kopeckým, z tretej Rasťo Pleva a Adam Bernáth a napokon z poslednej Maťo Hoppan a Pali Kunák. V základných skupinách si bonusové body pripísal iba Adam Bernáth za jedno bingo a zatvorenie 115. V štvrťfinále vyradil Igor Bilka Paliho Kunáka, Vilo Hrnčiar Adama Bernátha, Rasťo Pleva Pala Kopeckého a ďalej sa nedostal ani Maťo Hoppan, ktorého vyradil Marko Lauko. Do finále sa tak prebojoval Igor Bilka po výhre nad Vilom Hrnčiarom i s jedným zatvorením do 18-tej a Marko Lauko, ktorý porazil Rasťa Plevu.
Igor s Markom odohrali plný počet legov, ale o jeden viac predsa vyhral Igor Bilka i so zatvorením do 15-tej a jedným bingom a upevnil si tak prvé miesto v celkovom hodnotení. Gratulujeme.

 

 Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner