Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Cestu do baru na ihrisku si na piate kolo janíkovskej šípkarskej ligy vo štvrtok našlo 23 šípkarov. Žetóniky nám rozhodli o zložení štyroch skupín a  boja sa mohli začať.
Prvvú skupinu vyhral bez prehry Maťo Hoppan, pripísal si i zatvorenie do 19-tej, druhú priečku obsadil Pali Kunák. Taktiež v druhej skupine bez prehry a s jedným zatvorením do 18-tej sa víťazom stal Igor Bilka, druhý skončil Marko Lauko. Tretiu skupinu vyhral Palo Loffay i s jedným bingom, drhé miesto vybojoval Zoli Milo aj so zatvorením 103. Posledné postupové miesta vybojovali Vilo Hrnčiar, taktiež so zatvorením do 18-tej a Adam Bernáth. Do semifinálových bojov sa prebojovali Adam Bernáth, Igor Bilka, Marko Lauko a napokon Vilo Hrnčiar i s jedným zatvorením do 18-tej. Do finále po víťazstve nad Adamom Bernáthom a zatvorením do 18-tej postúpil Igor Bilka a vyzval do súboja Vila Hrnčiara, ktorý porazil Marka Lauka.
Vo finále si chlapci nič nedarovali, odohrali plný počet legov no o ten jeden viac vyhral Igor Bilka, pozbieral i ďalšie bonusy za bingo, dve zatvorenia do 18-tej a krásny high-out 154 a stal sa tak opäť víťazom. Gratulujeme a všetkým zúčastneným ďakujeme za vytvorenie priateľskej aj keď súťaživej atmosféry a tešíme sa na šieste kolo opäť vo štvrtok.

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF