Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kompletné štatistiky záverečného kola

Tak sa nám nakoniec predsa podarilo ukončiť dlhú, koronou zmietanú tretiu sezónu Janíkovskej šípkarskej ligy. A bolo stále o čo hrať, prvé tri miesta nemal nik isté. Finálové kolo si prišlo zahrať a zabaviť sa šípkami 20 verných šípkarov. Klasicky sa hralo v štyroch skupinách.
Prvú skupinu vyhral Pali Loffay aj s jedným zatvorením do 18-tej, s ním ďalej postúpil Robo Danáč. Z druhej išli ďalej Maťo Rajčáni so Zolim Milom, z tretej Pali Kunám s Ferim Švihoríkom a napokon ešte Tomi  Vrbiak a Juri Barbirík. V poslednej skupine si pripísal plusové body Michal Porubský za dve bingá, zatvorenie do 18-tej a aj 120, Paťo Kovács zatvoril 100. Po štvrťfinále sa začala meniť i konečná tabuľka. Pali Loffay porazil Juriho Barbiríka, Feri Švihorík Maťa Rajčániho, po krásnych šípkach porazil Zoli Milo Palina Kunáka, čím ho zosadil z prvej priečky, nakoľko Robo Danáč porazil v tesnom súboji Tomiho Vrbiaka. Do finálových bojov sa prebojoval Pali Loffay, ktorý sa tak dostal na tretiu priečku celkového poradia a Robo Danáč. Robo potvrdil výbornú formu a vyhral aj posledný zápas. Víťazom tretej sezóny sa stal Robo Danáč, 1.vicemajster Pali Kunák a druhý vicemajster Pali Loffay. Najviac bíng hodil Pali Kunák a najvyššie zatvorenie, krásnych 164 patrí Robovi Danáčovi. Gratulujeme víťazom i porazeným, všetkým, ktorí prispeli k úspešnej a priateľskej sezóne so šípkami v Janíkovciach, taktiež pohostinstvu u Haupíka, v ktorých priestoroch sa turnaj odohral.
Leto si vyplníme doplnkovou súťažou a v septembri, ak to podmienky dovolia, sa zase stretneme pri ligových šípkach, kde už teraz pozývame verných i tých, ktorí by si radi zahrali túto krásnu hru.

 

Janíkovská šípkarská liga

 

Konečné poradie

Loading...

PDF

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner