Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Chýbajú Vám malé amatérske turnaje naživo? Ak áno, máme pre vás všetkých dobrú správu. Každý pondelok až do konca leta sme pre vás pripravili turnajovú sériu s názvom Nitra Summer Tour. Už 7.6. si zahráme druhý v poradí.

Kto sa môže prihlásiť?

- turnaj je v kategórii Open, takže každý. Je to amatérsky turnaj aj pre začiatočníkov, ktorí prídu po prvý krát, ale samozrejme aj pre všetkých členov nášho klubu.

- ak ste začiatočník a nechcete ešte súťažiť, príďte sa pozrieť ako to vyzerá, ako to prebieha, čo je šípkarský šport a čo všetko vám budeme opäť ponúkať od 1. júna 2021.

 

Podmienky účasti:

- prihlásiť sa včas do turnaja

- štartovné do turnaja sú 3€

- vstup do Maxu s prekrytými dýchacími cestami. Priamo na športovisku prekrytie nie je nutné, TEST je povinný* (podrobne o teste čítaj nižšie na konci článku)

- hracie miesto: klubovňa Dart club Nitra v Palace bowling OC MAX Nitra, Chrenovská 1661/30, 949 01 Nitra-Chrenová

- začiatok turnaja: 7.6.2021 o 18:00h

 

Ako sa prihlásiť:

- osobne v pondelok 7.6.2021 od 17:00 do 17:30h

- online prihlásenie na turnaj cez challonge.sk Musíte si vytvoriť účet v challonge.sk a prihlásiť sa na tento turnaj: https://challonge.com/sk/tournaments/signup/44Wy4C70m3 . Prosíme hráčov, aby si postupne vytvárali účty a prihlasovali sa na turnaj takýmto spôsobom. Urýchľuje administratívu a uľahčuje prihlásenie sa hráča. Máme prehľad vopred o účasti (aj vzhľadom na opatrenia). Do budúcna uvažujeme LEN o online registrácii. Viete si prezrieť všetky svoje zápasy a máte pekne spracovanú štatistiku. Ak potrebujete poradiť ohľadom vytvárania účtu, volajte organizátorovi, rád poradí :-)

- kontaktná osoba: Jaroslav Oprala, 0903 952 398

 

Hrací formát:

- hrací formát prezradíme až na mieste

- odmeny vo forme športových pohárov pre prvé tri miesta

 

Turnaj číslo 1 pre priblíženie atmosféry:

 

*Testovanie:

- organizátor športovej súťaže je povinný umožniť vstup do priestorov hromadného športového podujatie iba osobe, ktorá preukáže negatívnym výsledkom RT - PCR alebo LAMP testu na ochorenie COVID – 19 nie starším ako 72 hodín alebo negatívnym výsledkom antigénového testu na ochorenie COVID – 19 nie starším ako 24 hodín.

- test je možné nahradiť potvrdeniami o nasledovných skutočnostiach:
a) osoba bola zaočkovaná druhou dávkou mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní,
b) osoba bola zaočkovaná prvou dávkou vektorovej vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 4 týždne,
c) osoba je viac ako 14 dní po 1. dávke očkovania proti ochoreniu COVID-19 (mRNA alebo vektorovou vakcínou), ak bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19,
d) osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami,
e) ide o osobu do 10 rokov veku.

Tešíme sa na vás všetkých.


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner