Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kalendár udalostí

POZOR, PLES JE ZRUŠENÝ !!! 1. nitriansky šípkarský ples 2023

Kategória:

organizátor OZ Dart club Nitra

Kedy:

sobota 28 január 2023, 19:00

Miesto:

NEXUM - OC MAX Nitra, Chrenovská 1661/30, 949 01 Nitra-Chrenová

Kontakt: 

Jaroslav Oprala - 0903 952 398

Popis:

POZOR, PLES JE ZRUŠENÝ !!!

Dart club Nitra vás srdečne pozýva na 1. Nitriansky šípkarský ples, ktorý sa uskutoční 28. januára 2023 o 19:00h v priestoroch tanečnej školy NEXUM. Sála sa nachádza v zrekonštruovaných priestoroch finálovej šou Majstrovstiev Slovenska 2022 v Nitre, hneď vedľa nášho klubu v OC-MAX Nitra.

Cena vstupenky je 40€/osoba a obsahuje prípitok, hlavnú večeru, kávu, polnočnú kapustnicu, citronády, 0,5l vína na osobu. Pre tých, ktorí majú chuť na niečo iné, je pripravený bufet, v ktorom si môžte zakúpiť vybrané tekuté dobroty. Večerom nás bude sprevádzať moderátor Juraj Ilečko. Na úvod nás čaká aj vystúpenie Tanečnej školy Nexum a počas večera nám dokonca ukážu tanečné kroky, aby sme sme tancovali technicky správne. My šípkari vieme oceniť správnu techniku a teraz sa naučíme aj niečo nové. Pred polnocou nás čaká tombola, ktorú si budete môcť zakúpiť priamo na mieste. Čakajú na vás zaujímavé, ale aj vtipné ceny. Po polnoci sa prehupneme na oldies párty, takže tanečná zábava bude zaručená. Oblečenie by malo spĺňať koktejlové alebo spoločenské špecifiká, takže páni v oblekoch a dámy v šatách.

Cieľom tohto kultúrno-zábavného podujatia je vzájomné spoznanie aj našich partnerov alebo partneriek v našej šípkarskej komunite a spoločenská zábava, ktorú nám posledné dva roky nešťastne ukradla pandémia. Preto neváhajte a zapojte sa. Predaj vstupeniek sa uskutoční od 5.1.2023 buď telefonicky alebo cez tento formulár.

Šípkarský ples budeme organizovať po prvý krát, preto sme otvorení akýmkoľvek nápadom alebo inšpiráciám, ktoré nám však dajte vedieť včas, aby sme ich vedeli zakomponovať do priebehu podujatia. Ak máte možnosť prispieť do tomboly aj vy, dajte o sebe včas vedieť, budeme veľmi radi.

Veríme, že sa počet naplní a strávime spolu parádnu šípkarsko-nešípkarskú zábavu. Bavte sa šípkami spolu s nami.

 

Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner