Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kalendár udalostí

Aréna open vol.6

Kategória:

steelové ligy na Slovensku

Kedy:

sobota 29 august 2020, 13:30

Miesto:

MoMS Nové Zámky

Kontakt: 

www.dcnovezamky.sk

Popis:

ARÉNA OPEN vol. 6 .... “Nový level Šípkarskej show v Nových Zámkoch”. ?
Tak priatelia je to TU!!! ARÉNA OPEN vol.6, turnaj ktorý je tým najstarším v našom repertoári. Tento náš šípkarský sviatok na sklonku leta je zároveň naším takzvaným “Major turnajom” a právom vždy patril k pýche nášho klubu. Chodievali sem domáce i zahraničné mená ako Dianovský, Rucska, Ihász, Raszler, Vindiš, Zatko, Kurdi a mohí další.
Jeho 6tu epizódu sme sa rozhodli dať priestor aj juniorom a ich samostatnému turnaju, lebo oni sú budúcnosťou nášho športu!!! Od septembra má naše Občianske združenie DCNZ rozbehnúť šípkarské krúžky na základnycha a stredných školách. Priblížiť tento nádherný a zaujímavý šport a vytvoriť rozsiahlu šípkarskú základňu. Možno v niektorom mladom hráčovi, hráčke drieme talent veľkých rozmerov. Na tejto akcii je našou úlohou predviesť im tých najlepších juniorov na Slovensku a máme prísľub návštevy aj od juniorskej základne v Maďarsku. Preto tento rok budú turnaje dva!!! Upozorňujeme všetkých mladých chlapcov a dievčatá nad 10rokov, príďte sa k nám pozrieť a pripadne aj skúsiť svoje šťastie. A možno aj na vašej škole rozbehneme šípkarský krúžok.? Štartovné pre juniorov je samozrejme zdarma.
2 Turnaje a predsa väčší komfort! Zabezpečili sme úžasné miesto, ktoré familiárne Novozámčania poznajú pod názvom “CK-čko”. Veľké kultúrne zariadenie, s kompletným vybavením. Hrať budeme na obojstranných stojanoch so 16 timi terčami, riešenými ako na Slovenskom Pohári. V kľude sa zmestia oba turnaje a aj priestor na rozohratie sa nájde. Miesta bude dostatok na všetko, aj s parkovaním je to taktiež priam luxusné. Tešiť sa môžete na krásne trofeje a rôzne prekvapenia pre ocenených. Samozrejmosťou sú nástupovky semifinalistov a finalistov v oboch turnajoch. Veškeré ozvučenie akcie zabespečí profi firma Music Drive, ktorá sa postará aj o zábavu pre najmenších v podobe skákajúceho hradu s dozorom. Dart Club Nitra tento rok dosiahla so svojím týmom úžasný úspech a tak sme ich poprosili aby trofej “Slovenského Majstra Družstiev” priniesli aj k nám na fotografovanie a pokochanie sa pre fanúšikov. Šípky majú mnoho priateľov a podporovateľov. O tom svedčí aj ďalšia akcia, ktorá sa bude v ten deň konať zároveň s naším turnajom! V zime sme skúsili spojenie Chilli a šípok, dopadlo to priam excelentne. Rozhodli sme sa v tejto spolupráci pokračovať aj v ďalšom projekte, ešte vo väčšom! Áno Čípoš Laci vložil do nás takú dvôveru, že sa rozhodol svoju povestnú rozlúčku s letom v podobe najvychytenejšej Chilli ochutnávkovej súťaže na južnom Slovensku urobiť počas Aréna Open vol.6. Bude horúco!!! Profi moderátor a skvelá zábava, ktorou sú akcie tejto lokálnej bio firmy na chilli a výrobky chilli charakteru známe je samozrejmosťou. Pripravia si ochutnávky aj pre fanúšikov v podobe drobných lahôdok z ich vlastnej produkcie v spojení s mäsovými aj bezmäsitými lahôdkami. Keď sme už pri jedle, hlad a smäd vám zaženú na slovo vzatí odborníci zo streatfoodu Biely Vlk, ktorí pre vás na mieste pripravia rýchle občerstvenie slaného aj sladkého charakteru. Smäd uhasíte čapovaným nealkom, pivkom a drinkami na odvahu či priateľstvo. Proste krásna akcia so šípkami, chilli, profi ozvučením, krásnymi cenami, zábavou pre najmenších a návštevou hráčov zo zahraničia. Toto všetko spevádzané chutnými jedlom v nadštandardných priestoroch. Niet čo dodať?!? Neváhajte a príďte si to všetko vychutnať!!! Zdieľajte a lajkujte, nech sa o nás vie!!! Ďakujeme priatelia?
Obrovské ďakujem patrí našim sponzorom a podporovateľom:
?Ďakujeme?
Piváreň Aréna, Music Drive, Čípoš Laci, Umelecké Aktivity, Mesto Nové Zámky, ProBytNZ, Castle Cafe, Drogéria Ambra, ElpoTaxi, EuroMobil, SIZOSTAV, Kamenárstvo Mojzesovo.

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner