Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Šípkarili sme aj v ôsmom kole a zašportovať si prišlo 20 hráčov. Ako to celé dopadlo, si môžte prečítať v tomto článku Šípkarského žurnálu.

Turnaj viedol náš Matúš a zvládol jeho organizáciu bez problémov. Organizujeme cez webovú aplikáciu Challonge.com a jej výhody sú úžasné. Používame tablety a napriek zopár technických komplikáciám postupne vychytávame chyby a môžme si užiť tak viac šípkarenia. Aj v tomto prípade nám dovolil digitalizovaný systém použiť vo finálovej fáze osemfinále, takže postupovala najlepšia šestnástka. Celý večer, ale už niekoľko pekných týždňov, sa nesie na vrchole vlny svojej formy Palinko Kunák, samozrejme Originál. Aj v tomto kole dokázal postúpiť zo skupinovej fázy bez prehry a dostať sa až do finále. V prvej vyraďovačke porazil Moniku Krupovú, aby sa stretol vo štvrťfinále so svojím Juniorom, v rodinno-bojovej atmosfére zvíťazil skúsenejší Original. V semi narazil na ambiciózneho Paliho Loffaya, ktorého vyradil rovnakým rozdielom 3:1. Vo finále sa stretol s Igim Bilkom, ktorý sa postupne vracia do starej formy. V skupine síce zakopol v zápase proti Robinovi Danáčovi, ale odvtedy určoval tempo hry práve Igi. Najskôr v ťažkom zápase vyradil Števka Krupu a vo štvrťfinále výborného nováčika Peťka Vereša, ktorý hrá len niekoľko mesiacov, ale v takmer každom turnaji je medzi postupujúcimi a umiestňuje sa v prvej časti rebríčka. Na Bilku to ešte nie je a tak si Igi zahral semifinále proti Jarinovi Šuranskému, ktorý vie zahrať famózne a tak sa aj stalo. Igi predsalen pretavil svoje skúsenosti a postúpil do finále po najtesnejšom výsledku. Až v napätom finále prehral svoj prvý zápas v turnaji Pali Kunák a Igi tak môže pokračovať v stíhacej jazde za majstrovským titulom 24. sezóny, keď sa prebojoval už na druhú priečku a vytlačil tak Robina Danáča na pozíciu druhého vicemajstra. Na čele je stále legendárny Miloš Bédy.

POZOR ZMENA!!! Vzhľadom na šíriace sa informácie ohľadom skoršieho príchodu ďalších hygienických obmedzení, upravíme termínovník striedania turnajov. Najbližšie štyri týždne sa budú hrať turnaje v rámci Nitrianskej šípkarskej ligy. Deviate kolo odohráme podľa harmonogramu 26. júla 2021 o 18:00 hodine a už teraz sa môžte prihlasovať na turnaje online. Prosíme hráčov, aby pri registrácii na turnaj zmenili svoj nick na skutočné meno. Využite možnosť online prihlásenia a nenechajte svoju osobnú registráciu na tesno pred turnajom. Bavte sa šípkami :-)

 

Online registrácia:

Nitrianska šípkarská liga - 9/12 kolo 24. sezóny: https://challonge.com/sk/tournaments/signup/l5ciW7IuNd
Nitrianska šípkarská liga - 10/12 kolo 24. sezóny: https://challonge.com/sk/tournaments/signup/08OAw56Yxx
Nitrianska šípkarská liga - 11/12 kolo 24. sezóny: https://challonge.com/sk/tournaments/signup/XF523IZA0w
Nitrianska šípkarská liga - záverečné 12/12 kolo 24. sezóny: https://challonge.com/sk/tournaments/signup/Mp2sRnKkVc

 

 

Nitrianska šípkarská liga

08. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner