Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Posledné kolo ôsmej sezóny NŠLJ prišlo ani sme sa nenazdali. Tentokrát sme sa zišli síce v oklieštenej zostave, keďže viacero juniorov je chorých, ale o to vyrovnanejšej.

Prišlo teda 6 juniorov si zahrať o posledné body do tabuľky. Rozdelili sme sa do dvoch skupín po troch a bolo sa na čo pozerať. V skupine jedna bol Samko, Timko a Marcel. V prvom zápase medzi Samkom a Timkom to bolo napínavé až do konca. Samko posledný double zvládol lepšie a vyhral 3:2. O prekvapenie sa v tejto skupine postaral Samko, keď v zápase proti Marcelovi to tiež zvládol a vyhral 3:2 a teda zaslúžene postupoval z prvého miesta. Z druhého miesta postupoval Marcel. V druhej skupine, kde bol Branko, Dávid a Michal, to bolo ešte o niečo viacej zaujímavejšie. V tejto skupine sa stalo to, že každý vyhral jeden zápas pomerom 3:1 a druhý zápas prehral 1:3. Nastalo úplne rovnaké skóre a aj body. Vzájomné zápasy boli tiež rovnaké. Pristúpili sme teda k roztrelu na 9 šípok. Ten, kto mal najviac bodov, postupoval z prvého miesta a ten, kto mal najmenej, dostal bohužiaľ čierneho Petra. Štastena opustila Branka, ktorý v tomto roztrele nestačil na Dávida a Michala. Z prvého miesta postupoval nakoniec Dávid a z druhého Michal.

Semifinále 501DO na 2VL čakalo na Samko vs. Michal a Dávid vs. Marcel. V prvom semifinále Michal nedal žiadnu šancu a Samka zdolal 2:0. V druhom semifinále zasa Dávida zradili double a Marcel ho porazil 2:0. Finále dvoch najvyššie postavených chalanov v tabuľke bolo nachystané na 3VL. Michal zostal na víťaznej vlne a v poslednom kole zdolal Marcela 3:0. Marcel si pripísal v tomto stretnutí aj 180tkové bingo. Týmto zápasom sa teda skončila ďalšia sezóna.

Gratulujeme víťazom a všetkým ďakujeme za parádnu účasť a Vašu disciplínu. No a ako býva zvykom na konci sezóny, sa vyhodnocuje tabuľka a pre víťaza čakal novučičký terč Winmau Blade 6. Samozrejme trofeje pre prvých troch a sladké dobroty boli nachystané pre všetkých. Tento rok to opäť ovládol Marcel Miklík a zopakoval triumf z minulej sezóny a obhájil tak titul Majstra. Gratulujeme.

 

Celkové poradie:

Majster – Marcel Miklík
1. Vicemajster – Michal Kukučka
2. Vicemajster – Dávid Kanyicska

 

Nitrianska šípkarská juniorská liga 8. sezóna: 12/12 kolo

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

 

celkové poradie sezóny

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner