Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Deviatym kolom Janíkovskej šípkarskej ligy sme ukončili tretiu štvrtinu siedmej sezóny. Zahrať si tentoraz prišlo 23 hráčov a tak sme sa rozlosovali do štyroch skupín a boje o postupové miesta sa mohli začať.

V prvej skupine ich najlepšie zvládli Palo Kopecký s Lubošom Kopáčom, z druhej postúpil Jožko Prochászka i s high-outom 112, o druhé postupové miesto v deviatkovom rozstrele sa pobil Rasťo Pleva s Maťom Hoppanom, ktorý lepšie zvládol Rasťo. Tretiu skupinu ovládol Igor Bilka i s jedným bingom a s ním postúpil Palo Kunák. Poslednú dvojicu postupujúcich doplnil Maťo Szakmár i s high-outom 108 a Adam bernáth, ktorý si tiež pripísal bodík za zatvorenie 100.
Postup do semifinále si vybojovali Palovia Kopecký a Kunák, Igor Bilka a Maťo Szakmár. Do finále až prekvapivo jednoznačne bez straty legu postúpil už klasicky Igor Bilka a s ním Palo Kopecký. A keď už klasika, tak finále opäť lepšie zvládol Igor Bilka a pripísal si ešte aj bonusové body sa bingo a zatvorenie do 18-tej. Gratulujeme a desiate kolo odohráme zase vo štvrtok.

 

 Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner