Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rekordných 63 súťažiacich si prišlo užiť pondelňajší večer pri šípkach a skvelej atmosfére, ktorú dokáže vytvoriť len táto komunita: šípkari, šípkarky, šípky a terč. Bolo to skvelé, hrala sa prvá liga, hrali ženy, juniori, muži a keďže hráme na 17 terčoch, mohli sme si dovoliť aj parádny dlhý formát v skupinách. Kto sa s tým popasoval najlepšie, si môžte prečítať v ďalšom vydaní Šípkarského žurnálu.

Krásny počet súťažiacich je naozaj odmenou pre celý kolektív, ktorý sa schádza každý pondelok v Nitre na šípkach a môže si tak zmerať sily v širokej konkurencii. Počet terčov a priestor, ktorý Palace bowling, caffe and darts poskytuje v obchodnom centre OC MAX Nitra je pre hráčov veľmi príťažlivý a komunita, na ktorú sme boli zvyknutí v počtoch niekde okolo tridsať, sa postupne stmeluje a vytvára výborný kolektív, ktorý osciluje niekde okolo 50-60 hráčov už dlhší čas. Sme tomu veľmi nadšení a vďační, ale napriek tomu veľmi pozorne pristupujeme k zbieraniu a vyhodnocovaniu dát ohľadom organizácie. Takéto počty súťažiacich je pre nás nová situácia a stále hľadáme ten správny pomer medzi dĺžkou celkového turnaja, dĺžkou hrania každého súťažiaceho a súčasne spôsobom ako zvýšiť kvalitu jednotlivých hráčov. Niekedy sa netrafíme úplne presne, ale vždy to vyhodnocujeme a obratom upravujeme pre neustále zvyšovanie štandardu a komfortu počas celého podujatia. Ak sa vám čokoľvek páči alebo nepáči, budeme veľmi radi, ak sa s nami podelíte o vaše názory v normálnej komunikácii a spoločne tak posunieme toto športové podujatie na úroveň, ktorú budete milovať.

A vývoj aktuálneho šiesteho kola? Máte k dispozícii nádherné štatistiky, stačí kliknúť na finálovú fotografiu alebo link nad ňou, prípadne sledovať tabuľku celkového poradia. Analyzujte svoje zápasy, vypisujte si vlastné štatistiky, hrajte sa s dátami a pokojne nám napíšte do komentu vaše postrehy, alebo rôzne zaujímavosti. Doteraz sme hovorili v našej lige o top hráčovi, našom úžasnom Jurajovi Vindišovi, ako o jedinom hráčovi, po ktorom je už voľné len tretie miesto. Teraz to už však neplatí. Pridal sa k nám vo skvelej forme hrajúci hráč z hlohoveckého klubu, Martin Gut, ktorý ukazuje svoju skvelú formu a kvalitu a momentálne kraľuje nitrianskemu rebríčku. Obaja hráči sa stretli už vo štvrťfinále a zápas si môžte pozrieť TU. Bola to naozaj kvalita a radosť sledovať takú úroveň v štadnardnej regionálnej súťaži. O Jurajovi Vindišovi si môžte pozrieť aj náš podcast, ktorý pre vás pripravujeme každý druhý týždeň. Juraj Kukučka a jeho DoubleIn postupne naberá svoju profesionalitu a začína dosahovať celkom zaujímavé čísla sledovanosti. Ak ste ešte o tom nepočuli, tu sa dozviete všetko o šípkaroch, ktorí niečo dosiahli alebo sú významní v celospoločenskom pohľade. Zoznam videí DoubleIn nájdete na našom youtube Šípky Nitra alebo kliknite na tento odkaz. Už teraz pre vás pripravujeme úžasnú reláciu s Maestrom šípkarom. Ale poďme späť k turnaju. Hviezdou večera bol okrem Martina Guta aj hráč nášho klubu, hrajúci v oddieli Janíkovce, Marko Lauko. Predstavte si, pokornou a trpezlivou hrou to dotiahol až do jeho prvého kariérneho nitrianskeho finále, v ktorom si zahral práve proti aktuálnemu lídrovi rebríčka Martinovi Gutovi. Kvalitatívne však dokázal konkurovať len v jednom legu, ktorý zatvoril do 18. šípky, keďže Gut hral naozaj celý večer veľmi krásne a pripísal si už druhé víťazstvo v tejto sezóne.

Obľúbenej súťaži Lucky loser sa zúčastnilo dvanásť súťažiacich a premiérové víťazstvo s pricemoney si zabezpečil ďalší hráč Janíkovského oddielu, Tomi Vrbiak. Gratulujeme.

Oznamujeme vám, že do budúcej sezóny budeme používať na prihlásenie sa do turnaja už len online registráciu. Preto vás prosíme, aby ste sa začali postupne pripravovať a obnovili si tak vaše smartfónové zručnosti v registrácii cez challonge. Nižšie máte k dispozícii aktívny link na prihlásenie sa do najbližšieho kola, ktoré sa uskutoční 6. júna 2022, ako doplnok po náročnom šípkarskom víkende v Bardejove. Do tohto víkendu nastupuje náš klub, Dart club Nitra, s dvomi výzvami:

1. výzva: Náš hráč, Juraj Vindiš, momentálne kraľuje slovenskému rebríčku a my veríme, že to udrží a prinesie nám ukázať nádhernú trofej pre najlepšieho slovenského hráča celého ročníka 2021/2022.

2. výzva: Naše Áčko, pod vedením Igiho Bilku a v zložení Matúš Hrnčiar, Peter Jakubis, Jaroslav Mareček, Adam Vindiš, Juraj Vindiš, Vladino Zatko, sa pokúsia obhájiť do tretice majstrovský titul a my veríme, že sa im to podarí a prinesú k nám do klubu ďalšiu cennú trofej.

Držte našej celej výprave palce, trénujte a bavte sa šípkami!!!

 

 

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 6/12 kolo

štatistiky tu

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

1. liga

štatistiky tu

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Lucky loser

06. kolo

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner