Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Napriek už spomínanému náročnému víkendu v Brezne, kde nás úžasne reprezentovali hráči nášho klubu takmer vo všetkých kategóriách, si k nám v pondelok 7.11.2022 prišlo zahrať 50 šípkarov. Odohrali sme desiate kolo, jednoligovým formátom a veľká vďaka patrí firme Paleta Top, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom štandardných, ale aj atypických paliet. Na hráčoch sa vôbec neodzrkadlila žiadna víkendová únava, ale práve naopak. Hodili si spolu jedenásť 180tkových bíng a absolútnou čerešničkou na torte, bolo najvyššie zatvorenie 170 v poslednom o víťazstve rozhodujúcom legu. Všetko podstatné z tohto vydareného kola sa dočítate v novom vydaní Šípkarskeho žurnálu.

KOLESO ŠŤASTIA druhý krát po sebe odmenilo ženu a tento krát ňou bola Viki Kurkin, ktorá si vytočila krásnu vlajku Dart clubu Nitra. Rozdelenie hráčov vyšlo do šestnástich skupín, kde boli dve 4-členné skupiny, ktoré hrali na 3 víťazné legy a štrnásť 3-členných skupín, v ktorých sa hralo na 4 víťazné legy. Postupovali dvaja najlepší a veľké prekvapenia sa na postupových priečkach nekonali, až na skupinu č. 14, ktorá bola v zložení Michal Jančo, Pavol Kopecký a Jurij Gosar, ktorý oba zápasy prehral a prekvapujúco nepostupoval ďalej. V L32 odohrali vynikajúci zápas Štefan Sekera s Martinom Gutom, kde Štefan priebežne vyhrával 2-0. V prvom legu hodil tri 100bodové hody a druhý leg začal 4x po sebe hodením 100vky. V ďalších legoch však nezvládol premeniť matchdarts a na postup mu nestačilo ani trinásť stoviek. Tam ho čakal Marek Purgy, ktorému už ale Martin nedal veľa šancí a s najlepším priemerom kola 81,34 a hodeným 180tkovým bingom vyhral 3-1. V L8 sa stretli Michal Jančo a Martin Hlavenka, ktorí odohrali veľmi vyrovnaný zápas. Rozhodovala o víťazstve jedna šípka, kedy v poslednom piatom legu Michal zatváral stredom, ale trafil iba 25 a následne zatvoril Martin a tesné víťazstvo 3-2 ho posúvalo do semifinále. Tam si poradil s Mirom Entnerom 4-0 a vo finále sa stretol s Igorom Bilkom, ktorý v L16 vyradil Róberta Danáča 3-1, v L8 Tomáša Vrbiaka 3-0 a v semifinále Jarina Opralu 4-1. Vo všetkých týchto zápasoch si dokázal udržať svoj priemer nad 73. Finále medzi Igorom a Martinom bolo vyvrcholením celého šípkarskeho večera, kedy za stavu 3-3 Martin Hlavenka zavrel 170 a vďaka tomuto najvyššiemu možnému zavretiu sa stal absolútnym víťazom desiateho kola. 

Doplnkový turnaj Lucky Looser si zahralo 16 hráčov. Finále patrilo Mirovi Klopanovi a Marekovi Fukasovi, ktorý tam postúpil vďaka výhre nad Štefanom Sekerom so zatvorením 107 cez T19, S10 a D20, čo bolo aj najvyššie zavretie. Víťazom sa tento krát stal Miro Klopan, ktorý vyhral 2-1 a zároveň si odniesol prize money v hodnote 16 euro.

Víťazom srdečne gratulujeme. Všetkým hráčom ďakujeme, že si k nám v pondelok nájdu cestu a za krásne šípkarske momenty, za ktoré sa nemusia hanbiť ani svetoví hráči. Predposledné a teda 11. kolo sa odohrá 14.11.2022 v priestoroch PALACE Cafe & Bowling v ZOC Max Nitra, na 1. poschodí. Registrácia hráčov prebieha online, avšak novým spôsobom priamo pod týmto článkom, zadaním svojho mena, priezviska a telefónneho čísla už teraz alebo osobne v deň turnaja najneskôr do 17:00h.

Ak nemáte program na štátny sviatok, štvrtok 17.11.2022, využite možnosť parádneho turnaja a prihláste na KP-mont Nitránsky pohár 2022. Prvou cenou je finančná výhra 400€, ktorá priláka určite tých najlepších a to pre všetkých hráčov znamená krásne zápasy s kvalitnými súpermi. Pozor, registrácia je LEN ONLINE. Informácie a registrácia TU.

 

Extraliga

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

celkové poradie sezóny

 

Nitrianska šípkarská liga 28. sezóna 2022: 10/12 kolo

priebeh turnaja

štatistiky turnaja

celkové poradie sezóny

 

 

Lucky looser

priebeh turnaja

 

kompletné PRAVIDLÁ TU

 

Online registrácia do 17:00h v deň turnaja (pozor zmena, nový spôsob registrácie na turnaj cez webovú stránku, už viac nie cez challonge.com):

lahni.sk 11. kolo (dvojligový / 14.11.2022):

  • Error, form does not exist or is not published.


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner