Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Po letnej prestávke nám bolo cťou opäť spolu so všetkými hráčmi a hráčkami otvoriť novú šípkarsku sezónu 2022/2023. To, že nám šípky a zdravá súťaživosť naozaj chýbali, svedčí aj skvelý počet prihlásených súťažiacich a to 56, ktorí k nám zavítali z Nitry, ale aj z blízkeho či širšieho okolia.

Prvé kolo sa odohralo jednoligovým modelom a malo názov podľa jedného z našich sponzorov POHODLIE.EU 1.kolo. Prekvapením pre všetkých hráčov bola novinka v podobe KOLESA ŠTASTIA, kde pred každým začiatkom ligy, môže vyžrebovaný šťastlivec vyhrať vecnú cenu. Šťastena ukázala na Vila Hrnčiara a ten si svojím kolesom šťastia vytočil krásny dáždnik od spoločnosti St. Nicolaus.

Ako sme už vyššie spomínali, prihlásených 56 súťažiacich sme rozdelili do 16tich hracích skupín. Keďže sa v Nitre neustále chceme rozrastať a posúvať vpred, máme aktuálne k dispozícii sedemnásť úplne nových terčov Winmau blade 6 a tak každá skupina hrala na svojom terči, čo zabezpečilo absolútne hladký a bezproblémový priebeh celého kola. Za zmienku určite stojí zápas, ktorý sa odohral v skupine č. 4, kde Michal Jančo vyhral 3-0 s priemerom 80,52 a dvoma hodenými 171tkami nad Petrom MC Jakubisom. Skvelú formu do novej sezóny ukazujú hráči, ako napríklad Juraj Valný, Martin Gut, Igor Bilka, Martin Hlavenka, Jaroslav Oprala, Pavol Loffay, Matúš Hrnčiar, a už spomínaný Michal Jančo. Do L32 postúpili favoriti skupín, ale aj 4 šípkarky, čo znamená, že aj ženy sú výborné hráčky a každou sezónou narastá ich počet aj kvalita. Víťazom 1. kola sa stal Igor Bilka, ktorý hladko zdolal svojho súpera Matúša Hrnčiara 4-0. Finále nebolo ani zďaleka najkrajším zápasom večera, ale mnoho zápasov sa už podobalo na kvalitu, ktorú postupne očakávame. Vďaka tomu, že v klube používame na zapisovanie výsledkov tablety, je možnosť pozrieť si všetky podrobné štatistiky z odohraného kola, najvyššie zavretia aj hráčske priemery. Stačí ak kliknete na obrázok finalistov a dozviete sa všetky štatistiky daného kola.

Po odohratí zápasov v L32 sa spustil stále obľúbený turnaj Lucky looser, kam sa prihlásilo 21 hráčov. Víťazom sa stal Peter Pánik, ktorý vo finále zdolal Paliho Kopeckého 2-0 a v celom turnaji stratil len 1 leg.

Víťazom gratulujeme a tešíme sa na Vás na najbližšom kole, ktoré sa bude konať v pondelok 12.9.2022 v priestoroch PALACE Cafe & Bowling v ZOC Max Nitra, na 1. poschodí. Registrácia hráčov prebieha online už teraz a osobná v deň turnaja do 17:00h.

 

 Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 28. sezóna 2022: 01/12 kolo

štatistiky tu

celkové poradie sezóny

 

 

Extraliga

celkové poradie sezóny

 

Lucky looser

štatistiky tu

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner