Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nitrianska šípkarská liga odohrala pondelok už svoje deviate kolo. Hral sa opäť dvojligový formát, v ktorom sa zišlo 55 šípkarských nadšencov.

Po ťažkých skupinových bojoch sa hráči prebojovali do predkola odkiaľ sa už klasicky pripájali k našim prvoligistom. Pre zranenie Miloša Bédyho jeho pozíciu v prvej lige nahradil Michal Jančo. V semifinále nám vznikli zaujímavé dvojice - Vindiš vs. Oprala a Bilka vs. Hlavenka. Finále dokázal opäť vyhrať Vindiš s krásnym priemerom 83,83.

Highlightom tohto večera boli zápasy Tomáša Vrbiaka, keď každým kolom ukazuje svoju bojovnosť a svojou skvelou hrou dokázal vyhrať kľúčové zápasy, stopkou mu bol práve víťaz kola, Juraj Vindiš.

V desiatom kole žrebujeme posledného výhercu pohodlných sedačiek a kresiel od slovenského výrobcu pohodlie.eu, o ktorom nájdete všetky informácie na jeho oficiálnej facebookovej a instagramovej stránke. Práve táto spoločnosť je aj sponzorom nášho podcastu vo vydaniach s Otom Zmelíkom a čerstvom vydaní s Martinom Horečným, ktorý pre vás pripravujeme každý druhý týždeň. Ak ste ešte o tom nepočuli, tu sa dozviete všetko o šípkaroch, ktorí niečo dosiahli alebo sú významní v celospoločenskom pohľade. Zoznam videí DoubleIn nájdete na našom youtube Šípky Nitra alebo kliknite na tento odkaz.

Vidíme sa už o týždeň na 10. kole. Registrácia osobne alebo online maximálne do 17:30h. Pod registráciou rozumieme aj vyplatenie štartovného. Pre držiteľov permanentiek to neplatí, tým stačí sa registrovať online a prísť na 18:00h.

Online registrácia:

 

Nitrianska šípkarská liga 9/12 kolo

štatistiky tu

bodovanie tu

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF

Loading...

PDF

 

1. liga

štatistiky tu

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Lucky looser

štatistiky tu

 

kompletné PRAVIDLÁ TU


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner