Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Po pondelkovom večeri máme za sebou presne polovicu 25. sezóny NŠL. Ukázať sa prišlo 28 prevažne stálych šípkarov. Bezproblémové rozdelenie do 4 skupín po 7 hráčov predznamenalo, že dnes bude mať každý možnosť odohrať poriadnu porciu legov a zápasov a čo-to potrénovať.

Napriek štyrom postupujúcim z každej skupiny nebola núdza o prekvapenia už v tejto fáze. Do prvého kola pavúka sa nedostal Robi Danáč, Marko Lauko, Peter Koscura a šokujúco Marek Kocka Fukas. Pri neúčasti hráčov z TOP 5 Jarinov Šuranského a Opralu, tu bola šanca aj pre ostatných získať nejaké bodíky navyše.

Prvé kolo vyraďovačky sa zaobišlo bez väčších prekvapení, snáď až na zápas nášho najstaršieho kamaráta Zoliho Mila, ktorému šípky lietali veľmi presne a s Jurom Valným si poradil po tuhom boji 3:2 a potvrdil dobrú formu zo skupiny. Vo štvrťfinále si potom Zoli pochutil 3:0 aj Maťovi Rajčovi a smeroval zaslúžene do semifinále. V semifinále to bolo už hlavne o zápasových skúsenostiach, aj keď po prvom prehratom legu Igiho Bilku so Zolim Milom nastalo v MAXE menšie vzrušenie, ktoré ale postupne opadlo, keď Igor otočil a zvíťazil 3:1. Druhé semifinále si obstarali Pali Kunák a Martin Hlavenka a aj tu zvíťazili skúsenosti a pevnejšie nervy v prospech Paliho 3:1.

Finale Kunák vs. Bilka bolo reprízou I. kola, v ktorom Pali Igora porazil. A po prvom vyhratom legu to veru vyzeralo, že Pali je rozhodnutý pokračovať vo víťazstvách ďalej. Lenže šípky sú hrou psychiky a obratov. Jumper ostal sústredený a zápas postupne otočil. Konečné víťazstvo 4:1 bolo v celku jasné. Igor, vyhrávajúci takmer všetko a všade v okolí Nitry potvrdil, že dokáže vyhrávať aj zápasy, keď mu hra nejde podľa predstáv a zaslúžene si pripísal ďalšie bodíky do tabuľky.

No a nakoniec treba spomenúť aj tých, ktorým sa turnaj buď nevydaril alebo mali smolu na súperov – našich lucky loserov. Pondelkovým víťazom sa stal Juro Valný, ktorý v napínavom finále porazil Maťa Hoppana 2:1 a odnáša si finančnú výhru.

Ďalšie kolo odohráme v pondelok 18.10.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie.

Upozornujeme na možné zmeny v COVID opatreniach (záleží od momentálnej COVID automatovej farby v našom okrese) preto prosím pozorne sledujte oznamy na našej stránke. Momentálne fungujeme v režime OTP-vsetci vieme, čo to z toho vyplýva.

 

Online registrácia:

 

 

Nitrianska šípkarská liga

6. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

Lucky loser

6. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 6. kola

Juraj Valný a Igor Bilka


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner