Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

31 šípkarov z Nitry a blízkeho okolia sme privítali v pondelkový večer v našich príjemných priestoroch MAXU. Tento víkend sa odohrá v Brezne prvé kolo Slovenského pohára a 5. kolo NSL bolo určite vítaným tréningom a prípravou. Niektorí formu dolaďuju a iní stále len hľadajú, čo bolo vidieť aj na výsledkoch.

Rozdelili sme sa už skoro tradične do 8 skupín, z ktorých postupovali dvaja najlepší. Všetko prebehlo podľa papierových predpokladov a z favoritov, hlavne kvôli vyrovnanosti ich skupín, nepostúpili snáď iba Robino Danáč a Janči Galbavý. Prvé kolo vyraďovačky a pohľad na pavúka sľubovalo príležitosti na prekvapenia a zaujímavé rozuzlenie dnešného večera, keďže v spodnej polovici sa ocitli kompletne všetci prvý piati hráči z celkovej tabuľky NSL. A tak sa hneď na úvod rozlúčili Palinovia - Kunák a Loffay a Maťo Rajčáni.

Štvrťfinále už sľubovalo kvalitu a vyrovnanost. V spodnej časti pavúka sa odohral súboj titanov Bilka-Oprala s výsledkom 3:0 a vyrovnaný zápas Kocku Fukasa s Jardom Šuranským, kde Marek otočil s 2:0 a vybojoval postup do semifinále. V hornej časti sa nenápadne posúvali vpred Peťo Vereš s Hopíkom a nakoniec vytvorili druhú semifinálovú dvojičku. V semifinále to už bol boj doslova o každý leg. Hopík s Petom Verešom a Kocka s Jumperom si nič nedarovali a odohrali maximálne počty legov so šťastnými koncami pre Igora a Peťa,  ktorému dnešný večer sadol so všetkým, čo k tomu patrí. Každý kto čakal už povinné víťazstvo Igora Bilku bol tentokrát prekvapený. Prvá polovica finale, jemne povedané, trošička kvalitou zaostávala za tým na čo sme zvyknutí, ale každý zápas, ako vieme, je iný. Za stavu 1:2 sa sústredenému Peťovi Verešovi podarilo pár pekných šípiek, zbavil sa nervozity, a v ďalšom priebehu ukázal svoj potenciál. Vyrovnal na 2:2, ďalší leg zavrel 16. šípkou a víťazstvo 4:2 si už nenechal vziať. Gratulujeme k jeho premiérovému víťazstvu.

Aby sme nezabudli na lucky loserov. Zo 14 prihlásených mal dnes najviac sťastia Palo Loffay, ktorý si odnáša aj tučné price money.

Ďalšie kolo odohráme v pondelok 11.10.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30 a využite možnosť online registrácie. Upozornujeme na možné zmeny v COVID opatreniach (záleží od momentálnej COVID automatovej farby v našom okrese) preto prosím pozorne sledujte oznamy na našej stránke. Momentálne fungujeme v režime OTP - všetci vieme čo to z toho vyplýva.

 

 

Online registrácia:

 

 

Nitrianska šípkarská liga

5. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

Lucky loser

5. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 5. kola

Peter Vereš a Pavol Loffay


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner