Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nitrianske letné šípkarenie pokračovalo druhým turnajom zo série Nitra summer tour vol.2 a športovo vyžiť sa prišlo 28 súťažiacich. Favoritom bol jeden z najlepších šípkarov na Slovensku a my sme boli poctení, že nám prišiel ukázať svoje umenie. Na najlepších čakali športové trofeje, ale nitrianskemu hráčovi sa podaril len jeden jediný. Kto to bol, sa dozviete nižšie.

Hrací formát bol nastavený na štandardnú hru 501DO a súťažiacich sme rozdelili do štyroch skupín po 6 hráčov. Každý mal teda poriadnu porciu šípkarenia, ale na ôsmich terčoch bol priebeh plynulý a bezproblémový. Potešili nás noví šípkari, ktorí srdečne vítame v klube a tešíme sa z ich účasti. Zo skupín postupovali prví dvaja a do semifinále sa prebojoval len jeden jediný zástupca nitrianskeho klubu, Pali Kunák, ktorý je členom janíkovského oddielu. Do finále cez neho postúpil náš český legionár Jarino Šuranský, v ktorom nestačil, pomerne jednoznačne, na favorita podujatia Martina Červeňana. "Červík" tak mohol zodvihnúť pohár nad hlavu a kvalifikoval sa s predošlým víťazom Marekom Fukasom do exhibičného záverečného turnaja, ktorý sa odohraá na konci leta.

Turnaje zo série Nitra summer tour budeme striedať každý druhý týždeň s Nitrianskou ligou. Najbližší pondelok 14.6. nás teda čaká ligové kolo a o týždeň v pondelok 21.6. tretí turnaj zo série Nitra summer tour. Na turnaje máte možnosť sa prihlasovať online cez challonge.sk. Stačí si vyhľadať v našej komunite Dart club Nitra turnaj, na ktorý sa chcete prihlásiť a ak ste si už vytvorili konto, jednoducho stlačíte Join a prihlásite sa na turnaj. Vyhneme sa tak radu pri osobnej registrácii a my budeme mať prehľad, aby sme nastavili formát turnaja už vopred.

Tešíme sa na vás všetkých

 

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner